Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ελαχιστοποιούμε την αναμονή για αιματολογικές εξετάσεις

Άδωνις Γεωργιάδης: Ελαχιστοποιούμε την αναμονή για αιματολογικές εξετάσεις

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Στο ελάχιστο μειώνεται ο χρόνος αναμονής για την πραγματοποίηση αιματολογικών εξετάσεων σε δημόσιες δομές υγείας, ύστερα από σχετική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Εντελώς δωρεάν η πραγματοποίησή τους

Στο ελάχιστο μειώνεται ο χρόνος αναμονής για την πραγματοποίηση αιματολογικών εξετάσεων σε δημόσιες δομές υγείας, ύστερα από σχετική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως σημειώνει ο Άδωνις, «τον Ιανουάριο που ανέλαβα υπουργός υγείας διαπίστωσα ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κλείσεις ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και αν το κατόρθωνες οι αναμονές ήταν πάνω από 1 μήνα».

Ύστερα από κινητοποίηση του υπουργού Υγείας και με την  ενεργοποίηση, σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Αγαπηδάκη, της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ραντεβού της Ηδίκα την 1η Μαΐου, «δεκάδες χιλιάδες πολίτες κλείνουν τώρα εύκολα τα ραντεβού τους με ελάχιστη αναμονή ενώ η πραγματοποίηση των εξετάσεων είναι εντελώς δωρεάν!».

«Προχωράμε, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας για το καλό όλων. Κλείστε το δικό σας ραντεβού στο http://finddoctors.gov.gr», ολοκληρώνει ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments