Πολιτική

Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βελτιώσει την κοινωνία με fake news [vid]

Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βελτιώσει την κοινωνία με fake news [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βελτιώσει την κοινωνία με λεφτά από λεφτόδενδρα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βελτιώσει την κοινωνία με λεφτά από λεφτόδενδρα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βελτιώσει την κοινωνία με λεφτά από λεφτόδενδρα, λες και παίζει λεφτά από monopoly. Επίσης, κάνουν αντιπολίτευση με fake news. Είμαστε αποφασισμένοι λοιπόν, να μην αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Δεν θα αφήσουμε να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις στους πολίτες», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης τη Δευτέρα (27/05), στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Το να συζητάμε για τα προβλήματα των πολιτών είναι αναγκαίο για την κυβέρνηση, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να παραποιήσει τα λόγια του πρωθυπουργού, μία ημέρα που υπήρχε μια πολύ σοβαρή συζήτηση στη Βουλή. Αυτό είναι πολιτική εξαπάτηση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στις ευρωεκλογές θέλουμε να πορευτούμε και θα πορευτούμε με το τι έχουμε καταφέρει έως τώρα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε την παραμικρή σπιθαμή στην αντιπολίτευση να εξαπατά τους πολίτες».

Αναφορικά με τα πρόστιμα της ΑΑΔΕ, ο Π. Μαρινάκης ανέφερε: «Όλες οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και οι υποθέσεις εταιριών που έχουν παρανομήσει θα έρχονται στο φως και θα τις αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη».

Για την εξωτερική πολιτική

Αναφορικά με την εξωτερική πολιτική, είπε: «Τη στιγμή που οι γείτονες μας δεν σέβονται ούτε τα βασικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει τα πάντα. Όπως για παράδειγμα να κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Εμείς δεν ακυρώνουμε τα θετικά άλλων κομμάτων, τα αναγνωρίζουμε. Η λογική όμως του μαξιμαλισμού και της πλειοδοσίας, του να δίνει δηλαδή μια κυβέρνηση περισσότερα από όσα μπορεί, υπήρξε στην ελληνική κοινωνία. Μια λογική που τη νέα γενιά την πλήγωσε ανεπανόρθωτα».

Για τη δήλωση του Α. Σπηλιωτόπουλου

Ερωτηθείς για την περιβόητη δήλωση του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Άρη Σπηλιωτόπουλου για τη Χαμάς ότι, «σε κάθε τρομοκρατική οργάνωση υπάρχουν ακραίοι και μη ακραίοι», ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε: «Ας κάτσει πρώτα ο κ. Σπηλιωτόπουλος να διαβάσει τι σημαίνει τρομοκρατία, πρόκειται για απαράδεκτη δήλωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς ωραιοποιεί ένα μέρος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που σφάζει ανελέητα ανθρώπους.

Όλη αυτή η τραγική πραγματικότητα στη Γάζα έχει μια αρχή: την επίθεση στη Χαμάς, όπου έγιναν βιασμοί και αποκεφαλισμοί παιδιών από τη Χαμάς. Και ας σκεφτεί πρώτος και ο ίδιος και όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν άνθρωποι και μέλη οικογενειών σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα που έχουν υποφέρει από την τρομοκρατική βία. Επομένως, πριν μιλήσουμε ας βάζουμε πρώτα τη γλώσσα μας στο μυαλό μας».

Για το δημογραφικό

«Αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για την κυβέρνηση η αντιμετώπιση του δημογραφικού. Στο ζήτημα της στέγης υπάρχουν πολλά προγράμματα, έχουμε δώσει έμφαση στην εισοδηματική αύξηση δημοσίων υπαλλήλων που έχουν παιδιά, το επίδομα μητρότητας για τις ελεύθερες επαγγελματίες και αγρότισσες. Είναι δεδομένο ότι δεν θα μείνουμε σε αυτά».

«Ωστόσο, εμείς δεν θέλουμε να τάζουμε εκατομμύρια στους πολίτες για να γίνουμε συμπαθείς στο πλαίσιο των εκλογών», είπε ο Π. Μαρινάκης, αφήνοντας αιχμές για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments