Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, φέρεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «Abola»Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ο άλλοτε προπονητής των Πειραιωτών είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές που εξετάζει η διοίκηση του «τριφυλλιού» για τη θέση εν όψει της νέας σεζόν.

Τι σημειώνεται σε ρεπορτάζ από την Πορτογαλία!

Για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, φέρεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «Abola»Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ο άλλοτε προπονητής των Πειραιωτών είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές που εξετάζει η διοίκηση του «τριφυλλιού» για τη θέση εν όψει της νέας σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ο 53χρονος εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα, την οποία έφερε την εφετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ, παίρνοντας έτσι το βραβρείο για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς στην αραβική χώρα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και έτσι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη. Πάντως η νυν ομάδα του, του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν στον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Αύγστου του 2022. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2020).

Πηγή: novasports.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments