Αθλητισμός

Πανέτοιμοι οι Ερυθρόλευκοι! Το ανοιχτό λεωφορείο για την ομάδα σε περίπτωση κατάκτησης του Conference League

Πανέτοιμοι οι Ερυθρόλευκοι! Το ανοιχτό λεωφορείο για την ομάδα σε περίπτωση κατάκτησης του Conference League

Πηγή Φωτογραφίας: [369873] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Europa Conference League (29/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα έχει αρχίσει

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Europa Conference League (29/5) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα έχει αρχίσει και στον Πειραιά είναι έτοιμοι από όλες τις απόψεις για το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρώτου ευρωπαϊκού τους τίτλου.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ραντεβού με την ιστορία στην OPAP Arena όπου θα δώσουν το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας τους και στην ΠΑΕ έχουν ετοιμάσει τα πάντα για το ενδεχόμενο κατάκτησης της κούπας. Και στα «πάντα» συμπεριλαμβάνεται και το λεωφορείο του… θριάμβου.

Φωτογραφία, λοιπόν, που κυκλοφορεί στα social media δείχνει το ανοιχτό πούλμαν που έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ και στο οποίο θα είναι η ομάδα με το τρόπαιο, αν όλα πάνε καλά στον τελικό, κάνοντας… παρέλαση στους δρόμους ενώ θα αποθεώνεται από χιλιάδες οπαδούς της.

Μέχρι τότε όμως, μέχρι να έρθει αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα 90 (ή και 120) πιο σημαντικά λεπτά της ιστορίας του, έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο αλλά ιστορικό παιχνίδι που μπορεί να τον στείλει στον… 7ο ουρανό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments