Ελλάδα

Νίκαια: Άνδρες της ΔΙΑΣ βρήκαν τη γυναίκα με το μαχαίρι καρφωμένο μέσα στην κοιλιά–Τι εξετάζει ο εισαγγελέας

Νίκαια: Άνδρες της ΔΙΑΣ βρήκαν τη γυναίκα με το μαχαίρι καρφωμένο μέσα στην κοιλιά–Τι εξετάζει ο εισαγγελέας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν «το φως της δημοσιότητας» για τη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη Νίκαια, καθώς οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ την εντόπισαν με όλο το μαχαίρι μέσα στην κοιλιά, λαμβάνοντας εντολή να μην το αφαιρέσουν.

«Φώναζε: “Με έσφαξε, με έσφαξε!”»

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν «το φως της δημοσιότητας» για τη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη Νίκαια, καθώς οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ την εντόπισαν με όλο το μαχαίρι μέσα στην κοιλιά, λαμβάνοντας εντολή να μην το αφαιρέσουν.

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «η ομάδα ΔΙΑΣ, όταν έφτασε στο σημείο, έπαθε σοκ. Είδαν το μαχαίρι καρφωμένο όλο μέσα στην κοιλιά και τη γυναίκα να σφαδάζει».

«Ο αστυνομικός, σοκαρισμένος, πήρε γιατρό χειρουργό, ο οποίος του είπε: “Μη βγάλετε το μαχαίρι”. Έτσι, την παρέλαβε το ασθενοφόρο με το μαχαίρι μέσα. Πήγε στο νοσοκομείο και με χειρουργική επέμβαση αφαίρεσαν το μαχαίρι», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο πράγμα που έλεγε ήταν: “Μ’ έσφαξε, με έσφαξε”, πράγμα που ανέτρεψε εντελώς ο ιατροδικαστής», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η γυναίκα να κάρφωσε η ίδια το μαχαίρι πάνω της, ανέφερε πως ο εισαγγελέας ζήτησε να εξεταστούν όλες οι παλαιότερες υποθέσεις σε βάρος του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία.

«Ο εισαγγελέας θέλει επανεξέταση όλων των παλαιότερων περιστατικών με αυτό το άτομο. Θα διατάξει ο εισαγγελέας όλα να επανελεγχθούν, διότι είτε είναι μια γυναίκα χειριστική, που προβαίνει σε καταγγελίες, είτε αυτός είναι ο άνθρωπος, κακοποιητής, και στην απόγνωσή της αυτοτραυματίστηκε», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments