Γεωπολιτικά

«Βουβή» διαμαρτυρία κατά Άντονι Μπλίνκεν και ΗΠΑ για τη Γάζα: «Δολοφόνος»

«Βουβή» διαμαρτυρία κατά Άντονι Μπλίνκεν και ΗΠΑ για τη Γάζα: «Δολοφόνος»

Πηγή Φωτογραφίας: U.S. Secretary of State Antony Blinken holds a joint press conference with British Foreign Secretary David Cameron at the State Department in Washington, U.S., December 7, 2023. REUTERS/Evelyn Hockstein

Δείτε το βίντεο

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν ενώπιον της Επιτροπής Πιστώσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, κάποια γυναίκα από το ακροατήριο με κόκκινη την εσωτερική πλευρά της παλάμης της χρησιμοποίησε τη νοηματική γλώσσα για να τον καταγγείλει ως δολοφόνο (ή Χασάπης;) που διαπράττει τη Γενοκτονία της Γάζας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν ήταν μόνο μία και την κίνηση αυτή την έκαναν περισσότερες φορές παρά τον κίνδυνο να απομακρυνθούν άμεσα από την Ασφάλεια.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν βρισκόταν εκεί για να υποστηρίξει το αίτημα του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον προϋπολογισμό εξωτερικών υποθέσεων ύψους 64 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εν μέσω βαθιών διαφωνιών με τους Ρεπουμπλικάνους για τις προτεραιότητες των δαπανών και την πολιτική του Ισραήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments