Lifestyle

Αυτό είναι το σπίτι στη Μύκονο για το οποίο ξεκίνησε η κόντρα του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του

Αυτό είναι το σπίτι στη Μύκονο για το οποίο ξεκίνησε η κόντρα του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ georgemazonakis

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση του σπιτιού στη Μύκονο για το οποίο ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του Βάσω.

Φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη μιλά στο «Πρωινό» για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα δύο αδέλφια και αποκαλύπτει τη ψυχολογική κατάσταση του δημοφιλή τραγουδιστή ενώ αναφέρεται και στην πληροφορία που κυκλοφορεί ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τη μητέρα του, Κλειώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Ο Γιώργος δεν είναι άνθρωπος που ήθελε να εκτεθεί

«Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί ήξερε από την αρχή ότι θα πάρει μια τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα και σε αυτό ποντάριζε και η Βάσω, ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να εκτεθεί, γιατί ο Γιώργος δεν είναι άνθρωπος που ήθελε να εκτεθεί» ανέφερε ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

Η Βάσω πίστευε ότι ο Γιώργος δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Βάσω πίστευε ότι ο Γιώργος δεν θα το έκανε ποτέ, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Τα αδέλφια είχαν συζητήσει μεταξύ τους, ήξεραν πολύ καλά τις διαφορές τους. Το ήξερε η Βάσω, έπαιξε το παιχνίδι της, τον ρόλο της. Δεν είναι ο Γιώργος άνθρωπος που θα λύσει τις διαφορές του δια μέσω των δικαστηρίων.

Ο Γιώργος έχει 100% δίκιο – Συμβιβασμός δεν υπάρχει

Δεν είναι άνθρωπος τέτοιος, με αυτή την υπόθεση ο Γιώργος έχει 100% δίκιο. Συμβιβασμός δεν υπάρχει, έχει προχωρήσει ο Γιώργος στα ασφαλιστικά και προσπαθεί να αποδείξει κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί την εταιρεία που έχουν κάνει, της έχει δώσει και το μερίδιο. Η Βάσω ήταν υπεύθυνη των οικονομικών του Γιώργου, δεν ήταν η Βάσω manager του Γιώργου. Η Βάσω πρόσεχε το σπίτι του Γιώργου, τα καμαρίνια του Γιώργου και είχε σχέση με τα οικονομικά του Γιώργου, γιατί ο Γιώργος χρειαζόταν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, να μπορέσει να διαχειριστεί τα οικονομικά του».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στα οικονομικά του;

Ο φίλος του τραγουδιστή απάντησε: «Είχε μια εικόνα αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι η εξέλιξη με την Βάσω θα του δημιουργούσε τέτοια προβλήματα. Και κατά το παρελθόν, η Βάσω είχε δημιουργήσει θέμα. Τότε το θέμα λύθηκε ενδοοικογενειακά, με την πάροδο του χρόνου την συγχώρησε. Έχει βοηθήσει όλη την οικογένεια του και η πλέον ευνοημένη είναι η Βάσω. Είχαν προσχωρήσει σε συζητήσεις και η Βάσω δεν είχε κάνει καμία υποχώρηση και γι’ αυτό ο Γιώργος υποχρεώθηκε να κάνει μια τέτοια ενέργεια».

Η μητέρα είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα, και σε ένα τεράστιο πρόβλημα

Όσο για την πληροφορία ότι έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις του με τη μητέρα του, ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη σημείωσε: «Γενικά στην οικογένεια υπάρχει μια αναστάτωση. Η μητέρα του αγαπάει τον Γιώργο, υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια. Η μητέρα έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που τα παιδιά της έφτασαν σε αυτό το σημείο. Η μητέρα ήξερε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Προσπαθούσε ας πούμε, να έχει ισορροπία με τα παιδιά της, είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα και σε ένα τεράστιο πρόβλημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments