Lifestyle

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Προσπαθούμε με τον πρώην σύζυγό μου και ξαναείμαστε μαζί»

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Προσπαθούμε με τον πρώην σύζυγό μου και ξαναείμαστε μαζί»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/felicia_333

Οι δυο τους είχαν χωρίσει τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους

Η Φελίσια Τσαλαπάτη ήταν καλεσμένη σε εγκαίνια μαγαζιού και όταν τη συνάντησε ρεπόρτερ από ψυχαγωγική εκπομπή, ρωτήθηκε για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Antiotis (@michalis_antiotis)

Οι δυο τους είχαν χωρίσει, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Όπως είπε η ραδιοφωνική παραγωγός στην κάμερα του «Happy Day»: «Εγώ είμαι καλά, θεωρώ ότι καλό είναι να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλό εκείνη τη στιγμή. Όταν αισθανόμαστε όμορφα με κάτι, δεν μπορεί να είναι λάθος. Σίγουρα ο ερχομός ενός παιδιού δεν βοηθάει την προσωπική σχέση του ζευγαριού. Αναδεικνύει γιατί είναι μια κουραστική περίοδος, με άγχος στρες, οι ορμόνες της γυναίκας δεν είναι και πολύ καλά, υπάρχουν πολλά καινούργια πράματα να διαχειρίσεις και όταν δεν είναι και οι δυο στην ίδια σελίδα, είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το καλοκαίρι του 2023 για το διιαζύγιό της, η Φελίσια Τσαλαπάτη είχε πει στο περιοδικό ΟΚ! ότι: «Σίγουρα πριν χωρίσω σκεφτόμουν πολλά, αλλά πάντα βάζεις προτεραιότητα την ευτυχία του παιδιού σου. Ήταν 3 μηνών και τον πήρα και φύγαμε από το σπίτι που ήμασταν. Έχω μεγαλώσει με δύο χωρισμένους γονείς κι έχω δει όλα αυτά που δεν ήθελα να ζήσει το παιδί μου. Στον χωρισμό των γονιών μου το τελευταίο που με πείραξε ήταν το διαζύγιο. Οι τσακωμοί κι οι εντάσεις είναι αυτά που δεν πρέπει να ζει ένα παιδί. Προφανώς όταν ξεκινάς να δημιουργείς μία οικογένεια, το κάνεις έχοντας στο μυαλό σου το “για πάντα”. Το παιδί θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένο και να αγαπάει ο ένας γονιός τον άλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments