Lifestyle

Γιάννης Σεβδικαλής: Το ατύχημα με το τρένο, ο διπλός ακρωτηριασμός και η πρόταση γάμου

Γιάννης Σεβδικαλής: Το ατύχημα με το τρένο, ο διπλός ακρωτηριασμός και η πρόταση γάμου

Πηγή Φωτογραφίας: ond.gr

Γιάννης Σεβδικαλής: Το παρελθόν του μελλοντικού συζύγου της Σοφίας Κουρτίδου

Ο Γιάννης Σεβδικαλής το βράδυ του Σαββάτου 25/5 συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, όταν κατά την διάρκεια της εμφάνισής του στο πλατό του J2us, έκανε – προς έκπληξη όλων – πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία Κουρτίδου (δείτε εδώ το βίντεο).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Sevdikalis (@sevdikalis)

Με αφορμή την συγκινητική τηλεοπτική αυτή στιγμή, λοιπόν, το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πτυχές της ζωής του που ίσως κάποιοι να μην γνώριζαν μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι ο Γιάννης Σεβδικαλής

Ο Γιάννης Σεβδικαλής ήθελε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία και το ατύχημα που είχε το 2012 αποτέλεσε αφορμή για εκείνον να το κάνει πράξη. Πλέον είναι Παραολυμπιονίκης ο οποίος έχει κάνει πάρα πολλές φορές περήφανη την Ελλάδα. Αυτό που του συνέβη δεν τον έκανε να τα παρατήσει, αλλά αντίθετα, να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο στη ζωή του και έφτασε στη κορυφή. Συγκεκριμένα, η 10η Οκτωβρίου του 2012 έμελλε να είναι μία ημέρα που άλλαξε εντελώς τη ζωή του.

Το σοκαριστικό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

«Ήταν το 2012 στο Γκάζι στην Ιερά Οδό και Κωνσταντινουπόλεως. Είναι πολύ επικίνδυνα εκεί γιατί δεν υπάρχει μέριμνα. Ήταν μία διάβαση με ελλιπή ορατότητα, μία διάβαση που δεν υπήρχε σήμανση, ούτε ήχος, ούτε φύλακας, το τρένο δεν κόρναρε… Εγώ δεν αντιλήφθηκα το τρένο, κοίταξα δεξιά και αριστερά και ξαφνικά το τρένο ήταν αριστερά μου. Με χτύπησε μετωπικά. Με παίρνει από κάτω, ήμουν πεζός. Με πήγε 20 μέτρα» είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Σεβδικάλης, με τη Σοφία Κουρτίδου, την σύντροφό του, να προσθέτει ότι το τρένο έτρεχε με τη διπλάσια από το επιτρεπόμενο ταχύτητα, όπως έχει αποδειχτεί στο δικαστήριο.

«Εκείνη τη μέρα δεν ήμουν στη δουλειά, είχα βγει έξω χωρίς να έχω πιει. Δε μπορούσα να αντιδράσω. Έχασα και τα δυο μου μέλη, έχω κάτω από το γόνατο διπλό ακρωτηριασμό» πρόσθεσε ο Γιάννης Σεβδικάλης, ο οποίος εξήγησε ότι κάτω από το γόνατο έχει διπλό ακρωτηριασμό.

Στη συνέχεια, η Σοφία Κουρτίδου είπε ότι ο σύντροφός της έχει δεχτεί κι ένα χαρτί που λέει ότι θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ γιατί το τρένο καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό του, ενώ εκείνος με τη σειρά του επεσήμανε ότι παλεύουν ακόμη με τις αποζημιώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments