Lifestyle

Κασσελάκης: «Ας πάει και ο Μητσοτάκης στον Αργυρό να δούμε αν του πετάνε λουλούδια ή όχι»

Κασσελάκης: «Ας πάει και ο Μητσοτάκης στον Αργυρό να δούμε αν του πετάνε λουλούδια ή όχι»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/HARISLEBI

Κασσελάκης: «Να πάνε και οι άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια. Δεν είδα να....»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για την έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε για το αν μετάνιωσε για την εμφάνισή του στα μπουζούκια: «Γιατί να μετανιώσω; Γιατί δεν είναι δυνατόν να πάω στα μπουζούκια; Η αλήθεια προκαλεί. Όταν σπας ταμπού, βγάζεις προτάσεις που πονάνε το σύστημα, προκαλεί. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα, ξέρει πολύ καλά ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος δεν τον κοροϊδεύει. Δεν έχω καμία αμφιβολία και θα στείλει μήνυμα στις 9 Ιουνίου, και αυτό που έχουμε κάνει θα χτιστεί ως κίνημα για να αλλάξει τη χώρα μας. Η ελπίδα πρέπει να επιστρέψει, είναι μία λέξη που έχουν καταστρέψει οι πολιτικοί. Έχουν καταστρέψει τη λέξη εκσυγχρονισμό και τη λέξη υπερηφάνεια. Πρέπει αυτή η χώρα να πάει σε κάποιους δείκτες στο πάνω μισό της Ευρώπης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FTHIS.GR (@fthis.gr)

Να πάνε και οι άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια. Δεν είδα να πετάνε λουλούδια στον Μητσοτάκη όταν πήγε στη Μαρινέλλα. Να πάει στον Αργυρό να δούμε αν του πετάνε λουλούδια ή όχι. Δεν αισθάνθηκα άβολα που μου πέταξαν λουλούδια. Το θεώρησα ως πλάκα. Ούτε καν το συνειδητοποίησα. Έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει οι πολιτικοί να προσφέρουν στον πολίτη και όχι να παίρνουν από τον πολίτη. Κι αυτή είναι η ερμηνεία του τζακιού».

«Ένα «τζάκι» έχει την ευκαιρία να αλλάξει τη χώρα ή να φέρει τις χειρότερες παραδόσεις στο προσκήνιο. Και αυτό το «τζάκι» έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο. Οι ανισότητες στη χώρα μας διευρύνονται κάθε μέρα, υπάρχει κόσμος που είναι πραγματικά αγανακτισμένος και τον ειρωνεύτηκε ο πρωθυπουργός στον γυάλινο πύργο του. Ο κόσμος δεν είναι καλά εκεί έξω» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments