Lifestyle

Ναταλί Κάκκαβα: Με δάκρυα στα μάτια για την παραίτησή της – Ήμουν σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα

Ναταλί Κάκκαβα: Με δάκρυα στα μάτια για την παραίτησή της – Ήμουν σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Super Κατερίνα

Ναταλί Κάκκαβα: «Συνεργάτης του δημάρχου μού έλεγε ότι έχω μειωμένη αντίληψη» - Η αντίδραση του Γρ. Γκουντάρα

Η Ναταλί Κάκκαβα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση ότι παραιτείται από αντιδήμαρχος Σαρωνικού, αφού ο δήμαρχος της έπαυσε από τα καθήκοντά της ως υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ του δήμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλί Κάκκαβα (@n.kakkava)

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, η παρουσιάστρια μίλησε από το πλατό του «Super Κατερίνα» για την επιστολή εναντίον της, μέσω της οποίας η ίδια στοχοποιήθηκε, για ασεβή και καταχρηστική συμπεριφορά. Στη διάρκεια της τηλεοπτικής της εμφάνισης, η Ναταλί Κάκκαβα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε. Το ίδιο και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας που δεν μπόρεσε να παραμερίσει τον θυμό του, με όσα υπέστη η γυναίκα του στον Δήμο.

Με τρεμάμενη φωνή, η Ναταλί Κάκκαβα είπε αρχικά: «Όσο ζω και υπάρχω θα υπερασπίζομαι τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα ΚΑΠΗ κάναμε δραστηριότητες, γελάγαμε, κάναμε γυμναστικές, μαθήματα κομμωτικής και τι δεν κάναμε. Και το πρώτο πράγμα που μου έλεγαν οι άνθρωποι ήταν ότι δεν νιώθουν ελεύθεροι και ότι θέλουν να εκλέγουν ποιος τους εκπροσωπεί».

«Άφησα την οικογένειά μου, αλλά ήμουν ευτυχισμένη»

Στην πορεία, περιέγραψε πόση ευτυχία εισέπραττε όταν συναναστρεφόταν με τον κόσμο. «Εγώ είμαι πάντα με τον κόσμο, με τους δημότες που με τίμησαν με τη ψήφο τους και μου έκαναν την τιμή να δοκιμαστώ σε κάτι που αγάπησα πολύ στην πορεία. Ήμουν εκεί, όλη μέρα κοντά τους, άφησα την οικογένειά μου, αλλά ήμουν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους γιατί ήμουν κοντά στον κόσμο. Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά. Την Κυριακή στο τουρνουά φιλίας, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Έβλεπα ευτυχισμένα παιδιά και ευτυχισμένους ανθρώπους. Για αυτό είμαι εδώ δημόσια, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αν έχει κάποιος δημότης να μου προσάψει ένα περιστατικό αγένειας, ξέρεις ποια ήταν η απάντηση… τσουνάμι αγάπης» ανέφερε συγκινημένη η Ναταλί Κάκκαβα.

«Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση»

Ακόμη σχολίασε ότι υπήρχαν άτομα στον χώρο που δεν την ήθελαν στη θέση της αντιδημάρχου. «Βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά για τον Δήμαρχο. Μου έγινε πρόταση να είμαι στην τηλεόραση, αλλά επειδή υπάρχει το ασυμβίβαστο έπρεπε να επιλέξω. Είχε γυριστεί τρέιλερ και δεν ήμουν εκεί. Επέλεξα να στηρίξω αυτό το παιδί που πίστευα ότι θα έρθει και θα φέρει την αλλαγή στον Δήμο. Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν.

Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ; Να σε εγκαλούν δημόσια και να μη δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν: όποιος δεν θέλει, φεύγει» είπε στον τηλεοπτικό αέρα, η Ναταλί Κάκκαβα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments