Πολιτική

Βορίδης: Όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ, τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα

Βορίδης: Όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ, τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Βορίδης: Όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ, τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα

«Τόσο πιο γρήγορα και τολμηρά θα μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ήδη υλοποιούμε»

Το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αχαρνών – Θρακομακεδόνων της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, από όπου επεσήμανε ότι «στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν αποφασίζουμε μόνο για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα που έχουμε μπροστά μας.

Στέλνουμε και ένα ηχηρό εθνικό μήνυμα σε όσους επιμένουν να κρατάνε την Ελλάδα πίσω, δέσμια, στις ιδεολογικές εμμονές της Αριστεράς. Όσο πιο ισχυρή είναι η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα και τόσο πιο γρήγορα και τολμηρά θα μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ήδη υλοποιούμε».

Βορίδης για ακρίβεια: Η φέτα δεν είναι πιο φθηνή στο εξωτερικό – Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση για το «τίποτα»

Στη μάχη της… φέτας που διεξάγεται τις τελευταίες μέρες μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, ρίχτηκε και ο Υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδης, κάνοντας λόγο για αντιπολίτευση για το «τίποτα», και καλλιεργώντας ενόψει της ευρωκάλπης μια εικόνα συνεχούς «προσπάθειας» και πρωτοβουλιών από το Μαξίμου για την ακρίβεια.

Δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξέσπασε για «την τιμή της φέτας» μετά την αναφορά του Πρωθυπουργού στη Βουλή, ο κ. Βορίδης είπε στον ΑΝΤ1: «Να δεχτώ ότι έγινε μια παρανόηση, να δεχτώ επίσης ότι χρειαζόταν μια διευκρίνιση που έγινε αμέσως για την ποσότητα της φέτας που αναφέρθηκε από τον Πρωθυπουργό ως παράδειγμα. Γιατί συνεχίζουμε να μιλάμε για το “τίποτα”;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments