Πολιτική

Κεραμέως: Αποδείχτηκε ότι η ιστορία των email δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο

Κεραμέως: Αποδείχτηκε ότι η ιστορία των email δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για το περιβόητο θέμα των email αλλά και για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο υπουργείο Εσωτερικών (400.000€) και στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (40.000€), μίλησε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και χαρακτήρισε ως θετικό το ότι η Αρχή κινήθηκε πολύ γρηγορότερα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Μου ζητούν να παραιτηθώ για μια υπόθεση που έγινε όταν ήμουν υποψήφια βουλευτής και όχι υπουργός Εσωτερικών»

Για το περιβόητο θέμα των email αλλά και για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο υπουργείο Εσωτερικών (400.000€) και στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (40.000€), μίλησε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως και χαρακτήρισε ως θετικό το ότι η Αρχή κινήθηκε πολύ γρηγορότερα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Πλέον έχει αποδειχθεί ότι η ιστορία των περιβόητων email δεν έχει καμία σχέση ούτε με την επιστολική ψήφο ούτε με τις εκλογικές διαδικασίες αυτές καθαυτές. Όλη αυτήν την περίοδο ακούγαμε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ρίχνουν σκιές περί νοθείας κλπ», όπως επεσήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πλέον έχει αποδειχθεί ότι η ιστορία των περιβόητων email δεν έχει καμία σχέση ούτε με την επιστολική ψήφο ούτε με τις εκλογικές διαδικασίες αυτές καθαυτές. Όλη αυτήν την περίοδο ακούγαμε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ρίχνουν σκιές περί νοθείας κλπ», όπως επεσήμανε.

«Το σημαντικότερο είναι ότι μιλάμε για μια υπόθεση πολύ προγενέστερη από όταν ξεκίνησα να είμαι υπουργός Εσωτερικών. Πότε έλαβε χώρα αυτή η ιστορία, σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής; Τον Ιούνιο του 2023 πριν τις Εθνικές Εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Το συγκεκριμένο αρχείο με τα email δημιουργήθηκε στις 8 Ιουνίου και μιλάει για διακίνηση στις 23 Ιουνίου. Θέλω να σας θυμίσω ότι τους τελευταίους 3 μήνες η αντιπολίτευση ζητάει να παραιτηθώ. Πρώτα για μια διάρρηξη που δεν έγινε ποτέ, τώρα για μια διαρροή προσωπικών δεδομένων σε μια εποχή που ήμουν υποψήφια βουλευτής. Ο λαϊκισμός έχει και ένα όριο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments