Πολιτική

Με την πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας συναντήθηκε ο Μητσοτάκης και η σύζυγός του

Με την πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας συναντήθηκε ο Μητσοτάκης και η σύζυγός του

Πηγή Φωτογραφίας: [369860] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με την πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας συναντήθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με την πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας συναντήθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας βρίσκεται στην χώρα μας, ως επίσημη προσκεκλημένη της Ελληνικής Κυβέρνησης, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τις ελληνο-ιαπωνικές σχέσεις, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το «Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας».

Η ανακήρυξη του 2024 ως «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας» είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο του 2023, μεταξύ του κ. Μητσοτάκη, που πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία και του Ιάπωνα ομολόγου του Φούμιο Κισίντα.

Νωρίτερα, η πριγκίπισσα Κάκο, κόρη του Διαδόχου Ακισίνο και δισέγγονη του Αυτοκράτορα Χιροχίτο επισκέφθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments