Πολιτική

Μητσοτάκης: Ισχυρή Ελλάδα είναι το στοίχημα της ευρωκάλπης

Μητσοτάκης: Ισχυρή Ελλάδα είναι το στοίχημα της ευρωκάλπης

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/EUROKINISSI

"Νίκη της ΝΔ θα φέρει την πατρίδα μας πιο κοντά στην Ευρώπη", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει να εξοπλίσει τις σχολικές αίθουσες με 36.000 διαδραστικούς πίνακες με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης υπογράμμισε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του προς τους κατοίκους της Κέρκυρας. «Πάμε δυνατά, όλοι μαζί, για μία μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές. Μια νίκη που θα φέρει την Ελλάδα σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη», επισήμανε ο Κυρ. Μητσοτάκης, εξαίροντας, παράλληλα, τον καθοριστικό ρόλο της ΕΕ στην ενίσχυση των ελληνικών θέσεων ως προς τα εθνικά θέματα.

Αναφερθείς στην οικονομία, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η Ελλάδα έπαψε να είναι το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Ισχυρή Ελλάδα είναι το στοίχημα της ευρωκάλπης». Όπως συμπλήρωσε, τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόμαστε να κάνουμε την Ελλάδα Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής. Πράσινη Πολιτική, Ψηφιακή και Πράσινη Μετάβαση, Κοινό Ταμείο Ενίσχυσης Κρατικών Προϋπολογισμών και αντιπυραυλική ομπρέλα προστασίας στις πρώτες προτεραιότητές μας».

Αναφορικά με την ακρίβεια, επεσήμανε ότι «η απάντηση είναι τελικά οι υψηλότερες συντάξεις και οι καλύτεροι μισθοί». Λόγο έκανε επίσης στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το δημογραφικό πρόβλημα καθώς και το «στεγαστικό πρόγραμμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments