Πολιτική

Παραιτήθηκε τ. υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης: «Ο Βελόπουλος είναι πολιτικός απατεώνας»

Παραιτήθηκε τ. υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης: «Ο Βελόπουλος είναι πολιτικός απατεώνας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παραιτήθηκε τ. υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης: «Ο Βελόπουλος είναι πολιτικός απατεώνας»

Ο κ. Μαργαρίτης Κίρκος κατηγορεί τον πολιτικό αρχηγό ότι μεθόδευσε την εκλογή του σημερινού βουλευτή Έβρου, Παράσχου Παπαδάκη

Την παραίτησή του από την Ελληνική Λύση υπέβαλε τέως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, με βαριές κατηγορίες κατά του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο κ. Μαργαρίτης Κίρκος, επί χρόνια βασικό κομματικό στέλεχος στη Θράκη, δεύτερος σε ψήφους στον νομό Έβρου στις εθνικές εκλογές του 2023 και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «πολιτικό απατεώνα», «υπέροχο θεατρίνο», «πατριδοκάπηλο» και «σύγχρονο Εφιάλτη στην πολιτική ζωή του τόπου».

Επί της ουσίας ο κ. Κίρκος κατηγορεί τον κ. Βελόπουλο ότι μεθόδευσε την εκλογή του σημερινού βουλευτή Παράσχου Παπαδάκη στον Έβρο, αφήνοντας επίτηδες τον ίδιο εκτός Κοινοβουλίου. Όπως γράφει: «Πουλήσατε ξεδιάντροπα, αδίστακτα, άδικα και με ελεεινό τρόπο, την τιτάνια προσπάθεια που έκανα όλα αυτά τα χρόνια πιστεύοντας ότι αποτελούσατε κάτι διαφορετικό στην πολιτική ζωή του τόπου. Κλείνοντας τα αυτιά σε όσους μου επεσήμαναν ότι «θα σε πουλήσει ο Βελόπουλος γιατί τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του και η κλίκα που τον περιβάλλει», αλλά και τα μάτια σε κάποια σημεία και τέρατα που συνέβαιναν. Φυσικά και κατάλαβα την ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ που κάνατε, μαζί με το στενό σας επιτελείο στο νομό Έβρου, προκειμένου να ευνοηθεί η καιροσκοπική, ιδιοτελής υποψηφιότητα του… χθεσινού στο κόμμα Παράσχου Παπαδάκη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments