Αθλητισμός

Conference League: Ακυρώνονται εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού από την UEFA

Conference League: Ακυρώνονται εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού από την UEFA

Πηγή Φωτογραφίας: [369418] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ενημέρωση της αστυνομίας για τα 600 μπλε εισιτήρια που πήραν φίλαθλοι του Ολυμπιακού για τον τελικό του UEFA Conference League στην OPAP Arena.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα στην OPAP Arena (22:00), η UEFA ακύρωσε μπλε εισιτήρια που είχαν καταλήξει σε ελληνικά χέρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  περίπου 600 μπλε εισιτήρια που προμηθεύτηκαν μέσω Ιταλών φιλάθλων, με αντικανονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Η Αστυνομία ενημέρωσε πως κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν και προμηθεύτηκαν με αντικανονικό τρόπο 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments