Αθλητισμός

Ολυμπιακός–Φιορεντίνα: Αυτά είναι τα μετάλλια για την ομάδα που θα κατακτήσει το Conference League

Ολυμπιακός–Φιορεντίνα: Αυτά είναι τα μετάλλια για την ομάδα που θα κατακτήσει το Conference League

Πηγή Φωτογραφίας: [367384] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ UEFA CONFERENCE LEAGUE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανάρτηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας

Όλα είναι έτοιμα πλέον για τον ιστορικό τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, με την UEFA να ανεβάζει στα social media φωτογραφία με τα μετάλλια που θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός για τους Ερυθρόλευκους και ο δεύτερος συνολικά, σε συλλογικό επίπεδο, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο περιμένει την πρώτη κούπα. Αυτή που θα διεκδικήσει το βράδυ της Τετάρτης (29/5) η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην OPAP Arena, όπου όλα είναι έτοιμα.

Βάζοντας, λοιπόν, τον κόσμο και ειδικά τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα ακόμη περισσότερο στο κλίμα, η UEFA έκανε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Twitter δείχνοντας τα μετάλλια που θα δοθούν στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας που θα νικήσει στον τελικό.

«Ποιον παίκτη θέλετε να δείτε να φοράει αυτό το μετάλλιο το βράδυ της Τετάρτης;», ρωτάει η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία και ο καθένας απαντάει με βάση τα οπαδικά πιστεύω του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments