Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η ώρα και το κανάλι του τελικού του Conference League [vid]

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Η ώρα και το κανάλι του τελικού του Conference League [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η ώρα της αλήθεια και της κρίσης έφτασε, με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, να νικήσει την Φιορεντίνα στην "OPAP Arena" στον τελικό του Conference League και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα έχει στην κατοχή του ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Δείτε πού θα παρακολουθήσετε τη σπουδαία αναμέτρηση

Η ώρα της αλήθεια και της κρίσης έφτασε, με τον Ολυμπιακό να είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, να νικήσει την Φιορεντίνα στην “OPAP Arena” στον τελικό του Conference League και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα έχει στην κατοχή του ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD και το MEGA.

Ολυμπιακός: Σε ποια σημεία θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τον τελικό του Conference League

Γιγαντοοθόνες θα τοποθετηθούν στα Καμίνια στην πλατεία “Γεωργίου Γεννηματά” και στην Πλατεία Κοράη στο κέντρο του Πειραιά, ενώ παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχέδιο να υπάρξει οθόνη και στη Μαρίνα Ζέας, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Συγκεκριμένα, τα σημεία είναι τα εξής:

1. Πλατεία Κοραή, Πειραιάς 2. Πεζόδρομος πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα* 3. Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια)

*Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά η γιγαντοοθόνη ήταν προγραμματισμένη να τοποθετηθεί στην Πλατεία Παπανικολή στη Μαρίνα Ζέας. Η εταιρεία CVC (ιδιοκτήτρια του Μετροπόλιταν) που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνήθηκε να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments