Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε ποια σημεία θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τον τελικό του Conference League [vid]

Ολυμπιακός: Σε ποια σημεία θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τον τελικό του Conference League [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και στον Πειραιά θα υπάρχουν σημεία, όπου θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τους φιλάθλους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και ο Δήμος Πειραιά έχει μεριμνήσει για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνων

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και στον Πειραιά θα υπάρχουν σημεία, όπου θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τους φιλάθλους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι (29/5, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA).

Γιγαντοοθόνες θα τοποθετηθούν στα Καμίνια στην πλατεία “Γεωργίου Γεννηματά” και στην Πλατεία Κοράη στο κέντρο του Πειραιά, ενώ παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχέδιο να υπάρξει οθόνη και στη Μαρίνα Ζέας, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Συγκεκριμένα, τα σημεία είναι τα εξής:

1. Πλατεία Κοραή, Πειραιάς 2. Πεζόδρομος πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα* 3. Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια)

*Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά η γιγαντοοθόνη ήταν προγραμματισμένη να τοποθετηθεί στην Πλατεία Παπανικολή στη Μαρίνα Ζέας. Η εταιρεία CVC (ιδιοκτήτρια του Μετροπόλιταν) που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνήθηκε να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης.

Από τον Ολυμπιακό και τον Δήμο γίνεται προσπάθεια ώστε να εγκατασταθεί γιγαντοοθόνη σε χώρο που δεν ανήκει στη CVC και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα.

Γιγαντοοθόνη στο Πέραμα

Το βράδυ της Τρίτης (28/5) με προσωπικές ενέργειες του κ. Μαρινάκη προέκυψε και νέο σημείο δημόσιας προβολής του αποψινού (29/5, 22:00) τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Περάματος, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να δουν σε γιγαντοοθόνη την ιστορική αναμέτρηση στην Πλατεία Ηρώων, στο Πέραμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments