Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σοκ με τον Φαλ! Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ολυμπιακός: Σοκ με τον Φαλ! Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: [369784] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Εκτός λίστας ξένων στον ΕΣΑΚΕ ο Ράιτ

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει τη Euroleague παίρνοντας την 3η θέση στο Final 4 του Βερολίνου και με την επιστροφή στην Ελλάδα ήρθαν και τα άσχημα νέα για τον Μουσταφά Φαλ που υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Ευρώπη τελείωσε για φέτος και οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στα play off της Basket League, όπου στόχος είναι να πάνε ως το τέλος και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Και θα πρέπει να το κάνουν αυτό χωρίς τον Φαλ.

Ο Γάλλος σέντερ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, δηλαδή τους ημιτελικούς με το Περιστέρι και τους τελικούς αν προκριθεί η ομάδα του, με τον Ολυμπιακό να μένει με τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φιλίπ Πετρούσεφ και Γιώργο Τανούλη για τη θέση του σέντερ αφού ο Μπαρτζώκας άφησε εκτός λίστας ξένων για το πρωτάθλημα τον Μόουζες Ράιτ.

Η ομάδα του Πειραιά έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές της, οπότε οι έξι ξένοι παίκτες στη συνέχεια των play off θα είναι οι Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακ ΜακΚίσικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments