Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Όλοι θέλουν να είναι στο ΟΑΚΑ! Sold out μέσα σε 10 ώρες το ματς με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Όλοι θέλουν να είναι στο ΟΑΚΑ!  Sold out μέσα σε 10 ώρες το ματς με τον Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: [366553] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του θριαμβεύοντας στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του θριαμβεύοντας στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο και οι οπαδοί του είναι σε κατάσταση παροξυσμού εξαφανίζοντας μέσα σε 10 ώρες τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη.

Οι Πράσινοι υποδέχονται την Παρασκευή (31/5) τους Κίτρινους στον πρώτο ημιτελικό της Basket League, ο οποίος θα είναι παράλληλα και το πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση της Euroleague. Οι οπαδοί τους, επομένως, περιμένουν πώς και πώς για να δουν ξανά από κοντά την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και το έδειξαν και με την ταχύτητα με την οποία εξαφάνισαν τα εισιτήρια.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε η ΚΑΕ, χρειάστηκαν μόλις 10 ώρες για να γίνει sold out, πράγμα που σημαίνει ότι το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα κάτι παραπάνω από εορταστική για τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι οποίοι, όπως είπε και ο Κώστας Σλούκας μετά την επιστροφή στην Αθήνα, θέλουν να γίνουν και πρωταθλητές Ελλάδας ώστε να ολοκληρώσουν με τέλειο τρόπο τη φετινή σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments