Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Για αυτόν επικοινώνησε η Μπεσίκτας!

ΠΑΟΚ: Για αυτόν επικοινώνησε η Μπεσίκτας!

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Μπεσίκτας φέρεται να είχε επαφές τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον ίδιο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για τον Ρουμάνο τεχνικό

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας φαίνεται πως βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στην Τουρκία.

Όπως αναφέρει ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος, Σεκρν Ντικμέ του «Sports Digitale», η διοίκηση των «μαυραετών» είχε επικοινωνία τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον ίδιο τον Ρουμάνο τεχνικό, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για εκείνον, βολιδοσκοπώντας παράλληλα την κατάσταση και τις προθέσεις του «δικεφάλου του βορρά» και του προπονητή.

Μάλιστα, οι Τούρκοι αποκαλύπτουν και τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο 55χρονος προπονητής με τους Θεσσαλονικείς, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως σε ομάδα των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων η ρήτρα είναι στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, το buy-out ανέρχεται στα 4 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Μπεσίκτας βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέου τεχνικού που θα την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μια μέτρια σεζόν, κατά την οποία άλλαξε 4 προπονητής. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο τουρκικός τύπος είχε αναφέρει ξανά το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσον αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μόλις τον περασμένο Φλεβάρη, ο Ρουμάνος τεχνικός ανανέωσε με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments