Αθλητισμός

Τι γίνεται με τον αδερφό του Παναγιώτη Ρέτσου και ποια είναι η ευχή του πατέρα του [vid]

Τι γίνεται με τον αδερφό του Παναγιώτη Ρέτσου και ποια είναι η ευχή του πατέρα του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τι γίνεται με τον αδερφό του Παναγιώτη Ρέτσου και ποια είναι η ευχή του πατέρα του [vid]

Με τον Παναγιώτη Ρέτσο να φτάνει τις 99 συμμετοχές

Δεν υπάρχει μόνο ένας Ρέτσος στον Ολυμπιακό. Ναι ο Παναγιώτης μεγάλωσε στον Ολυμπιακό, πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό κι επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Σε αυτό το διάστημα ο Δημήτρης Ρέτσος, ο αδερφός του ακολουθούσε τα βήματα του αδερφού του. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και στα 19 του αγωνίζεται ως αριστερό στόπερ!

Με τον Παναγιώτη Ρέτσο να φτάνει τις 99 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη στον τελικό του Conference, του τέθηκε το ερώτημα εάν η 100η συμμετοχή την επόμενη σεζόν θα είναι με τον αδερφό του. Τι είπε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός; Διαβάστε απόσπασμα από την μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in.

Αρα λοιπόν το αμέσως επόμενο φαντάζομαι είναι αυτό που θέλεις να παίξεις με τον αδερφό σου. Το 100ο ε; Σηκώνεις ευρωπαϊκό και παίζεις με τον αδερφό σου;

«Θα ήταν το όνειρο του πατέρα μου αυτό»

Το δικό σου;

«Ε, εντάξει σίγουρα, αλλά νομίζω άλλο να το βλέπει ο πατέρας απ’ έξω αυτό. Και νομίζω μου το έχει πει και ο ίδιος κιόλας. “Να γίνει αυτό και μετά δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν θα ξαναδώ”»

Πηγή: in.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments