Αθλητισμός

Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

Πηγή Φωτογραφίας: ] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι τυχεροί που έχουν τα «μαγικά» εισιτήρια στην κατοχή τους

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League (22:00) στην «Opap Arena», ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια.

Η αστυνομία παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων και ρυθμίσεων που ήδη εφαρμόζονται για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League. Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού, αποτελεί η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτάσεις της UEFA.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, το οποίο πρακτικά σημαίνει πως θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο.

Από εκεί, από τις 18:30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η μετακίνησή τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν συνοδεία της αστυνομίας στο γήπεδο. Οι φίλοι των «βιόλα» έχουν μπλε εισιτήρια και έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους στο ΟΑΚΑ, όπου θα πάρουν λεωφορεία και θα μεταφερθούν προς το γήπεδο.

Όσον αφορά ανθρώπους που πήραν τα εισιτήριά τους από χορηγούς ή από την ΕΠΟ, είναι λευκού χρώματος και θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον Περισσό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments