Αθλητισμός

UEFA Conference League: «Πλημμύρισε» από φίλους του Ολυμπιακού o Πειραιάς [vid]

UEFA Conference League:  «Πλημμύρισε» από φίλους του Ολυμπιακού o Πειραιάς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369893] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ, ΚΑΜΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Οπαδοί του Ολυμπιακού, που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, είναι συγκεντρωμένοι στα fan zones

Η Πλατεία ΚοράηΜαρίνα Ζέας (κοινόχρηστος χώρος επί της Ακτής Μουτσοπούλου διαγωνίως έναντι του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά), η πλατεία Γεωργίου Γεννηματά Καμίνια, ο πεζόδρομος της Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου και η πλατεία Ηρώων στο Πέραμα είναι τα σημεία που θα παρακολουθήσουν σε watch party οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον μεγάλο τελικό του UEFA Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη σχεδόν γεμίσει όλα τα σημεία προβολής.

Ολυμπιακός Φιορεντίνα: Πάνω από 200 χώρες θα δείξουν ζωντανά το παιχνίδι

Όλα είναι έτοιμα για την γιορτή του ποδοσφαίρου και τα «φώτα» όλου του κόσμου είναι στραμμένα στον τελικό στην OPAP Arena, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα για την κούπα του Conference League.

Το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Όπως ενημέρωσε η UEFA, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα βρίσκονται περίπου 250 εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Δηλαδή, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, παρουσιαστές και ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Στη συνέντευξη Τύπου, για παράδειγμα, έκανε ερώτηση για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί Μαροκινός δημοσιογράφος, ενώ για τον Ροντινέι ρώτησε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δημοσιογράφος από το ESPN Βραζιλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments