Focus

Οι 5 διάσημοι πίνακες στην Ευρώπη

Οι 5 διάσημοι πίνακες στην Ευρώπη

Πηγή Φωτογραφίας: artlia.de/

Έχουν σημαδέψει την ιστορία της τέχνης και αποτελούν μέρος του πολιτισμού μας. Τα σημαντικότερα έργα τέχνης των μεγαλύτερων καλλιτεχνών μπορείτε να τα δείτε στα καλύτερα μουσεία της Ευρώπης .

1. Σιταροχώραφα με κοράκια – Βίνσεντ Βαν Γκογκ Μουσείο Βαν Γκογκ – Άμστερνταμ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorenzo Ceccherini (@lollo_cecche)

Αυτός ο πίνακας είναι ένα από τα τελευταία έργα του Βαν Γκογκ πριν αυτοκτονήσει . Ίσως είναι το τελευταίο τοπίο που ζωγράφισε από τότε που αυτοκτόνησε στο συγκεκριμένο μέρος.

Για μερικούς ανθρώπους τα κοράκια συμβολίζουν τον θάνατο και τα αήττητα κομμάτια, τη σύγχυση… Ελάτε να ανακαλύψετε τον πίνακα στο Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ και να κλείσετε το ξενοδοχείο σας στην καλύτερη τιμή στο Άμστερνταμ καθώς και τις καλύτερες δραστηριότητες και περιηγήσεις σας , όπως το εισιτήριό σας για το Μουσείο Βαν Γκογκ ή μια κρουαζιέρα στο κανάλι της πόλης στο Άμστερνταμ.

Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε απευθείας τα τοπία που ζωγράφισε ο Βαν Γκογκ κάνοντας κράτηση στο ξενοδοχείο σας στο Auvers-sur-Oise (Γαλλία), να επισκεφθείτε τα πολλά τοπία που τον ενέπνευσαν και να διαλογιστείτε στον τάφο του.

2. Die Ideale – Piet Mondrian Gemeentemuseeum – The Haag

Ο Piet Mondrian είναι σίγουρα ένας από τους σημαντικότερους Ολλανδούς ζωγράφους . συνδέθηκε με τα κινήματα του Κυβισμού, του Εξπρεσιονισμού και του Ιμπρεσιονισμού, αλλά έχει σημαδέψει πραγματικά την ιστορία της τέχνης για το μοναδικό έργο του στην αφηρημένη τέχνη.

Ο Mondrian γεννήθηκε στην όμορφη πόλη Amersfoort (Ολλανδία), μετά πήγε στο Παρίσι όπου γνώρισε τον Picasso και τον Braque. Επέστρεψε στην Ολλανδία λίγο πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Piet Mondrian ήταν ένας από τους κύριους ιδρυτές του κινήματος ” De Stijl ” που σημαίνει “Το στυλ”.

Ελάτε να ανακαλύψετε τους πίνακές του σε ευθείες γραμμές και τα βασικά του χρώματα στο Δημοτικό Μουσείο της Χάγης στην Ολλανδία.

Κλείστε τη διαμονή σας και τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην καλύτερη τιμή.

3. Γκουέρνικα – Πικάσο Μουσείο Reina Sofia – Μαδρίτη

Ο Πικάσο είναι ένας από τους πιο διάσημους ζωγράφους πιθανώς επειδή κατάφερε να σπάσει σημαντικούς κώδικες παραδοσιακών σχολών τέχνης. Η Guernica είναι σίγουρα το αριστούργημά του. Αυτός ο πίνακας είναι μια αυθόρμητη αντίδραση στα γεγονότα στα τέλη Απριλίου 1937, τον βομβαρδισμό της Γκουέρνικα , μιας ισπανικής πόλης. Αυτή η σφαγή, έγινε από τους Ναζί και τους φασίστες, αλλά διατάχθηκε από εθνικιστές Ισπανούς.

Ο Πικάσο άρχισε να ζωγραφίζει αυτή την τέχνη 4 μέρες μετά τον βομβαρδισμό. Ο πίνακας έγινε σύντομα διάσημος και ευαισθητοποίησε για τη φρίκη του Ισπανικού Πολέμου και του καθεστώτος του Φράνκο.

Ελάτε να ανακαλύψετε την Guernica στο Μουσείο Reina Sofia στη Μαδρίτη και να κλείσετε το B&B, τον ξενώνα, τον ξενώνα ή το διαμέρισμά σας στη Μαδρίτη στην καλύτερη τιμή και τις περιηγήσεις και τις δραστηριότητές σας στη Μαδρίτη, όπως μια επίσκεψη στο Μουσείο Reina Sofia ή τις κάρτες σας στη Μαδρίτη για 1, 3 ή 5 ημέρες.

Σας προτείνουμε το ” 60 μπαλκόνια αστικής διαμονής “, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το Μουσείο Reina Sofia. Τα δωμάτια έχουν όμορφη θέα στη Μαδρίτη.

4. Μπλε Μονόχρωμη – Yves Klein Μουσείο Κέντρο Πομπιντού – Παρίσι

Είναι αδύνατο να κατανοήσεις αυτόν τον πίνακα χωρίς να τον συναντήσεις άμεσα. Ο Yves Klein εκτείνει την έρευνα για τη ζωγραφική στο απόλυτο. Ακόμα κι αν προτιμάτε την εικονιστική τέχνη, αυτός ο πίνακας δεν μπορεί να σας αφήσει αδιάφορους. Δονείται, ακτινοβολεί . οι χρωστικές ουσίες καθαρές και δυνατές και αυτό το κορεσμένο μπλε, έντονο, θα αφήσουν το σημάδι τους στη μνήμη σας για μια ζωή.

Λέγεται ότι στα εγκαίνια της έκθεσης ο Yves Klein είχε φτιάξει κοκτέιλ με βάση την μπλε βαφή , τόσο μπλε που οι καλεσμένοι, όταν μπήκαν στο μπάνιο, έμειναν έκπληκτοι όταν κατούρησαν το μπλε του Klein .

Ο Yves Klein πέθανε σε ηλικία 34 ετών, μετά από μια σύντομη καλλιτεχνική καριέρα, αλλά έχει τη θέση του στο Hall of Fame. Ελάτε να ανακαλύψετε τον εξαιρετικό πίνακα του στο Μουσείο Πομπιντού στο Παρίσι .

Απολαύστε τη διαμονή σας στην πρωτεύουσα της αγάπης και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μικρές επιπλέον παροχές, όπως μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Ανακαλύψτε τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Παρίσι και κάντε κράτηση για τις δραστηριότητες και το ξενοδοχείο σας στην εγγυημένη καλύτερη τιμή.

5. Impression, soleil levant – Monet Μουσείο Marmottan – Παρίσι

Το Μουσείο Marmottan στο Παρίσι φιλοξενεί έναν από τους σημαντικότερους πίνακες στην ιστορία της τέχνης. Ο Μονέ, ο οποίος έμεινε με τη σύζυγό του σε ένα ξενοδοχείο στη Χάβρη , σηκώθηκε νωρίς το πρωί για να ζωγραφίσει αυτή την εικόνα του βιομηχανικού λιμανιού της Χάβρης και του ανατέλλοντος ηλίου.

Γνωρίζατε ότι το “Impression soleil levant” είναι η προέλευση του όρου “ιμπρεσιονιστής”; Ο όρος επινοήθηκε για πρώτη φορά από τον δημοσιογράφο Louis Leroy με σκοπό να κοροϊδέψει την τεχνική του πίνακα, αλλά υιοθετήθηκε από τους καλλιτέχνες που ισχυρίστηκαν ότι ήταν μέρος αυτού. νέο σχολείο.

Σας προτείνουμε το κοντινό ξενοδοχείο ” Saint James “, ένα από τα λίγα ξενοδοχεία στο Παρίσι μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και λίγα μέτρα από τις πιο όμορφες λεωφόρους.

Κλείστε το ξενοδοχείο , το διαμέρισμα, τον ξενώνα σας στην καλύτερη τιμή στο Παρίσι καθώς και τις καλύτερες δραστηριότητες και περιηγήσεις σας , όπως μια περιήγηση στον κήπο του Μονέ με ποδήλατο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments