Lifestyle

Κασσελάκης: Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay – Τι είπε στον Fipster

Κασσελάκης: Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay – Τι είπε στον Fipster

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Super Κατερίνα

Κασσελάκης: Η γνωριμία με τον Τάιλερ έφερε την αποκάλυψη στους γονείς του για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διαχείριση της σεξουαλικής του ταυτότητας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή του Fipster στο Youtube «Θάρρος ή αλήθεια», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε στην άποψή του για τους πολιτικούς αρχηγούς και στη φάρσα στον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος, σημειώνοντας πως είναι κάτι που καταπίεζε «για τουλάχιστον 15 χρόνια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γκαφα (@gkafa_)

Κασσελάκης: Η γνωριμία με τον Τάιλερ έφερε την αποκάλυψη στους γονείς του για τη σεξουαλική του ταυτότητα

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου, ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν είχα στο μυαλό μου να πάρω την άδεια των γονιών μου για κάτι. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρόνων. Εκεί που ήμασταν λοιπόν στο τραπέζι, ο πατέρας μου ήταν λίγο εκνευρισμένος με κάποια δικά μου επιχειρηματικά προβλήματα, και έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει. Όταν ο πατέρας μου βγήκε έξω, εγώ μίλησα στη μητέρα μου για αυτό και της είπα “κι αν η σχέση μου είναι με αγόρι;”. Η αντίδρασή της δεν ήτανε και η καλύτερη. Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά. Μόλις τότε είχα γνωρίσει τον Τάιλερ και ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο με το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς ότι δεν θα περάσετε μαζί την υπόλοιπη ζωή σας, είναι πολύ σπάνιο. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό.

Είχα ζητήσει από τη μητέρα μου να μη μιλήσει στον πατέρα μου, καθώς ήταν κάτι για το οποίο ήθελα να του μιλήσω εγώ. Έναν μήνα μετά πήγα στην Κρήτη για να τους δω. Η μητέρα μου το είχε πει στον πατέρα μου επιτόπου, αλλά μου το είχαν κρύψει. Ήταν μια έκπληξη για εκείνους, αν και η μητέρα μου είχε κάποιες ενδείξεις. Πριν τον Τάιλερ μου είχε βγει η ερωτική επιθυμία προς άλλα αγόρια, αλλά το καταπίεζα για τουλάχιστον 15 χρόνια», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay. Να φύγει από πάνω μου αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments