Lifestyle

Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν κάνουμε παιδιά. Το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων…»

Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν κάνουμε παιδιά. Το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων…»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ ant1tv

Σάκης Αρναούτογλου: Την ενασχόληση μου με την πολιτική την χρωστάω στη Φώφη Γεννηματά

Οικογενειακή υπόθεση το The 2night Show της Τρίτης καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην παρέα του τον αδερφό του, Σάκη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής δελτίων καιρού που ασχολείται, πλέον, ενεργά με την πολιτική, κατεβαίνει στις εκλογές της 9ης Ιουνίου Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και αρχικά εξήγησε γιατί χρωστάει την ενασχόλησή του με τα κοινά στη Φώφη Γεννηματά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GARDE ROBE ERT3 (@garde_robe_ert3)

«Χρωστάω όλη αυτή την που μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε “θέλω να κατέβεις”, “θέλω τη βοήθειά σου”./ Έναν μήνα πριν φύγει με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω, μου είπε “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε. Για αυτή την γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και ανέφερε ότι εξαιτίας της υπογεννητικότητας που πλήττει την Ελλάδα το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές έρευνες.

«Το κλίμα και ο καιρός δεν έχουν σύνορα, πρέπει να υπάρχει ένας κοινός στόχος στην Ευρωβουλή για όλες τις χώρες της Ευρώπης».

«Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments