Lifestyle

Στέλιος Ρόκκος: «Δεν μετάνιωσα που έμεινα εκτός δουλειάς, το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πολύ»

Στέλιος Ρόκκος: «Δεν μετάνιωσα που έμεινα εκτός δουλειάς, το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πολύ»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/steliosrokkos

Στέλιος Ρόκκος: Το 2002 αποφάσισα να εξαφανιστώ επαγγελματικά για περίπου 6 χρόνια - Και τώρα έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα

Καλεσμένος στο The 2night Show ήταν ο Στέλιος Ρόκκος και μίλησε για τον «ταξιδιάρικο» τρόπο ζωής, που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια, και τα όνειρα που έχει για το μέλλον του.

Ένα πράγμα που απολαμβάνει πιο πολύ από όλα είναι τα ταξίδια με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, πάνω σε μηχανή γυρίζοντας τον κόσμο και μάλιστα αναφέρθηκε στην πρόταση που τους έγινε να παρουσιάσουν μαζί ταξιδιωτική εκπομπή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steliosrokkos (@steliosrokkos)

«Μας την έχει δώσει με τη Λελέ και έχουμε πάρει μια μηχανή και γυρνάμε όλον τον κόσμο. Έχει συζητηυεί να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τη Λελέ, αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Θα με εξιτάρει από το στιγμή που δεν χάσω το ταξίδι. Το δεύτερο που ακόμα φρενάρει είναι ότι στέκονται σε εμένα και όχι στην ιδέα. Όταν νιώσω ότι αυτό το πράγμα έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα που πιστεύει σε αυτό θα το κάνω».

«Με τη Λελέ είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει κι εκείνη, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ».

Το 2002 αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω από την καριέρα του και η απουσία του από τα «φώτα» κράτησε 6 χρόνια. Του κόστισε;

«Εξαφανίστηκα συνειδητά για 6 χρόνια το 2002. Και τώρα έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Για να είσαι στην πρώτη γραμμή πρέπει να είσαι πρωταθλητής, να είσαι ταγμένος. Μόνο αυτή η λέξη με βγάζει από το παιχνίδι. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια δεν θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα θέλει πολύ ρίσκο»,

«Τότε με είχε πιάσει τρέλα να ταξιδέψω την Ελλάδα με καΐκι, το έκανα 5-6 φορές, μετά έφτιαξα το σπίτι στη Λήμνο. Έγραφα αυτόν τον καιρό».

«Δεν μετάνιωσα για τα χρόνια που έμεινα εκτός δουλειάς, πέρασα καταπληκτικά. Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ. Ενώ θα μπορούσα να έχω πολλά λεφτά, εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, είπα “θα πάω να γουστάρω”.΄Σπίτι μου έχουν έρθει πολύ πλούσιοι άνθρωποι και όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είμαι ο πιο πλούσιος από όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments