Πολιτική

Κασσελάκης για Τέμπη: Πώς σχεδιάστηκε η συγκάλυψη από δύο τζάκια με ονοματεπώνυμο [vid]

Κασσελάκης για Τέμπη: Πώς σχεδιάστηκε η συγκάλυψη από δύο τζάκια με ονοματεπώνυμο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια και ονοματεπώνυμο» επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζοντας ότι «η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ένα βίντεο 2 λεπτών και 19 δευτερολέπτων αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη

«Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια και ονοματεπώνυμο» επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζοντας ότι «η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανήρτησε στα social video ένα βίντεο 2 λεπτών και 19 δευτερολέπτων, με το οποίο παρουσιάζει βήμα – βήμα την κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη, συγκάλυψη η οποία ξεκίνησε δύο 24ωρα μετά την εθνική τραγωδία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει τον οδικό χάρτη της συγκάλυψης επισημαίνοντας ότι:

-1 Μαρτίου σημειώθηκε η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

-3 Μαρτίου έγινε η μυστική συνάντηση για το μπάζωμα

-4, 5, 6 Μαρτίου μπάζωσαν, κάλυψαν στοιχεία, πέταξαν οστά νεκρών ανθρώπων στα χωράφια, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία

ξεκίνησαν 25 μέρες μετά!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Δείτε μαζί μου την αποκάλυψη για το πώς σχεδιάστηκε η συγκάλυψη των Τεμπών.

Ξημέρωμα 1ης Μαρτίου το δυστύχημα. 3 Μαρτίου η μυστική συνάντηση για το μπάζωμα. Δύο μέρες μετά!

Παρών στη μυστική συνάντηση ο Χρήστος Τριαντόπουλος. Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ. Ερώτηση: Μετέφερε ή δεν μετέφερε οδηγίες του Πρωθυπουργού;

Παρών στη μυστική συνάντηση ο Γιάννης Ξιφαράς. Γενικός Γραμματέας του υπουργείου μεταφορών. Ερώτηση: Μετέφερε ή δεν μετέφερε οδηγίες του υπουργού μεταφορών Κώστα Καραμανλή;

4, 5, 6 Μαρτίου μπάζωσαν, κάλυψαν στοιχεία, πέταξαν οστά νεκρών ανθρώπων στα χωράφια, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία ξεκίνησαν 25 μέρες μετά!

Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια. Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει ονοματεπώνυμο. Η δικαιοσύνη στα Τέμπη είναι θέμα αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments