Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρικός στόχος η επάνοδος σε τροχιά εξουσίας

ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρικός στόχος η επάνοδος σε τροχιά εξουσίας

Πηγή Φωτογραφίας: [369623] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Πρέπει, σύμφωνα με τον Κασσελάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κυβερνώσα αριστερά.

Για τις επόμενες ένδεκα ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συμπυκνώσουν όλα τα μηνύματα της προεκλογικής περιόδου που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα του κόμματος, προκειμένου οι πολίτες να έχουν μπροστά τους αποκωδικοποιημένο το κεντρικό πρόταγμα. Αυτό που επιχειρεί να καταστήσει σαφές στον κόσμο ο Στέφανος Κασσελάκης και αποτελεί την κεντρική στρατηγική είναι η επαναφορά της «κυβερνώσας Αριστεράς». Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ξεκάθαρη δεύτερη θέση που θα καταλάβει, όπως υποστηρίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, θα αποτελεί και πάλι τον αδιαμφισβήτητο εναλλακτικό πόλο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα προοδευτικό κόμμα της σύγχρονης αριστεράς που εστιάζει την προσοχή του στην κοινωνία και την πλειοψηφία των πολιτών της.  Είναι κοντά σε εκείνους που έχουν οικονομικά ζητήματα. Στους αδύναμους, στους ευάλωτους, στη μεσαία τάξη”, δήλωσε η Βούλα Κεχαγιά σε ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχεδιάζοντας το πλαίσιο ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης να προχωρήσει στην επόμενη περιοδεία του. Η “μάχη της φέτας” για τους κύριους αντιπάλους εξομοιώνεται με” τον αγώνα κατά της ακρίβειας “και, κατά συνέπεια, “τον αγώνα της καθημερινής ζωής”.

Το επόμενο διάστημα εστιάζοντας στις ανατιμήσεις προϊόντων από την Κουμουνδούρου θα μιλήσουν για όλα τα είδη πρώτης ανάγκης για τα οποία έχουν προτείνει την εφαρμογή μηδενικού ΦΠΑ, χωρίς να πάρουν θετική απάντηση από την κυβέρνηση.

Το δεύτερο σημαντικό μήνυμα αφορά τον αντιπολιτευτικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ και την ενίσχυσή του για τα επόμενα τρία χρόνια. Ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές και η πτώση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα σημαίνει μόνο την επιστροφή του κόμματος στην εξουσία, αλλά και τον καλύτερο έλεγχο της κυβέρνησης. Ένα ποσοστό κοντά στο 20% θα αποτελέσει ένα μήνυμα για αυστηρή κριτική προς το Μαξίμου ή ένα κίνητρο για πρόωρες εκλογές. Όσον αφορά το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, αναφέρθηκε ότι η υπόσχεση για δημοσίευση πριν από τις ευρωεκλογές ισχύει, αλλά η σχετική πλατφόρμα δεν έχει ακόμη ανοίξει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments