Αθλητισμός

Έγραψαν ιστορία οι «ερυθρόλευκοι» – Ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος ελληνικής ομάδας σε επίπεδο ανδρών

Έγραψαν ιστορία οι «ερυθρόλευκοι» – Ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος ελληνικής ομάδας σε επίπεδο ανδρών

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ονειρικό φινάλε είχε ο τελικός του Conference League για τον Ολυμπιακό, έπειτα από μια μεγάλη βραδιά, που εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Ονειρικό φινάλε είχε ο τελικός του Conference League για τον Ολυμπιακό, έπειτα από μια μεγάλη βραδιά, που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας σε επίπεδο ανδρών, καθώς επιβλήθηκαν της Φιορεντίνα με 1-0 στον τελικό του Conference League, χάρη σε γκολ του Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό (παράταση).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Η πρώτη ελληνική ομάδα, σε επίπεδο συλλόγων, η οποία κατέκτησε τίτλο είναι ο Ολυμπιακός και η κούπα σηκώθηκε ψηλά στον ελληνικό ουρανό από όλους τους “ερυθρόλευκους”. Τα όσα έγιναν πάνω στο πόντιουμ ήταν άκρως ερυθρόλευκα με όλους τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, την διοίκηση και φυσικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ήταν απο αυτά που έγραψαν επίσης ιστορία.

Λίγο νωρίτερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, έκαναν πασίγιο σε αυτούς της Φιορεντίνα. Μετά πήραν τα μετάλλια τους από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, που έδωσε και την κούπα ενώ εκεί ήταν και ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments