Αθλητισμός

Ο Ελ Κααμπί MVP του τελικού του Conference League! [vid]

Ο Ελ Κααμπί MVP του τελικού του Conference League! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Conference League, με το γκολ του στα τελευταία λεπτά της παράτασης.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, έκρινε με το γκολ του στο 116‘ τον τελικό του Conference League και έδωσε στους «ερυθρόλευκους» τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε ελληνική ομάδα, σε επίπεδο συλλόγων.

Όπως είναι φυσικό, ο Μαροκινός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Conference League και παρέλαβε μετά την απονομή το βραβείο του.

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φίλησε και σήκωσε την κούπα του Europa Conference League

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα και κύπελλα ως πρόεδρος του Ολυμπιακού και τώρα ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει και την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου, του Europa Conference League, γράφοντας κι αυτός το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

«Ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι το μόνο που μας λείπει», είχε πει σε δηλώσεις του πριν τον τελικό με τη Φιορεντίνα ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων και τώρα… δεν λείπει ούτε αυτό!

Με γκολ του Ελ Κααμπί λίγο πριν το τέλος της παράτασης ο Ολυμπιακός πήρε την ιστορική νίκη με 1-0 και ο Μαρινάκης ήταν μαζί με τους παίκτες στην απονομή, παίρνοντας κι αυτός στα χέρια του την κούπα αρχικά για να τη φιλήσει και στη συνέχεια για να τη σηκώσει ψηλά πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο της ομάδας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments