Αθλητισμός

Ο Ιμπόρα έφτασε τους πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους! Μόλις ένας ποδοσφαιριστής έχει έναν παραπάνω

Ο Ιμπόρα έφτασε τους πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους! Μόλις ένας ποδοσφαιριστής έχει έναν παραπάνω

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν ο καταλύτης του Ολυμπιακού, καθώς από όταν ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε παράγοντας των ερυθρόλευκων

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν ο καταλύτης του Ολυμπιακού, καθώς από όταν ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε παράγοντας των ερυθρόλευκων.

Ο 36χρονος Ισπανός μέσος κατέκτησε τον πέμπτο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του, καθώς έχει κατακτήσει< τέσσερις φορές το Europa League (2014, 2015, 2016) το κατέκτησε τόσο με την Σεβίλλη όσο και με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Ο Ιμπόρα μπήκε σε ένα κλαμπ ποδοσφαιριστών που απαρτίζεται κυρίως από παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πάολο Μαλντίνι, οι οποίοι έχουν κατακτήσει πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους (συγκεκριμένα έξι κύπελλα πρωταθλητριών) είναι ο Φρανσίσκο Χέντο.

Ο άλλοτε ακραίος της Ρεάλ ήταν μέλος των μερένγκες που κατέκτησαν τους τίτλους τις σεζόν (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments