Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έγινε η νύχτα μέρα στον Πειραιά! Στους δρόμους πάνω από 100.000 οπαδοί

Ολυμπιακός: Έγινε η νύχτα μέρα στον Πειραιά! Στους δρόμους πάνω από 100.000 οπαδοί

Πηγή Φωτογραφίας: [369905] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE

Χαμός έγινε στον Πειραιά

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, στον Πειραιά στήθηκε πάρτι και όλα ετοιμάζονταν για την υποδοχή των θριαμβευτών. Η φιέστα ξεκίνησε από την Συγγρού, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να επιβιβάζονται στο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο έβαλε… πλώρη προς το Λιμάνι.

Τα παιδιά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δέχονται από χθες τα συγχαρητήρια από ολόκληρη την Ευρώπη – από την UEFA και τον ξένο Τύπο έως και τους πολιτικούς παράγοντες της Γηραιάς Ηπείρου και της Ελλάδος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ενδεχομένως, όμως, η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορεί να αντλήσει ένας αθλητής είναι από τη χαρά που προσφέρει στα πλήθη, έχοντας πετύχει κάτι που θεωρούνταν ακατόρθωτο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να βρεθεί στην κορυφή μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δεκάδες χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε κάθε άκρη της χώρας ώστε να πανηγυρίσουν το τρόπαιο. Ο κόσμος δημιούργησε μια ερυθρόλευκη λαοθάλασσα στον Πειραιά, όπου μετέπειτα αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους διοικητικούς παράγοντες του ΟΣΦΠ. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν στο λιμάνι οι φίλοι του Ολυμπιακού, είχαν… ξυπνήσει κάθε γειτονιά της Αττικής με τις κόρνες των αυτοκινήτων να ηχούν σε… πανηγυρικό τόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments