Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με Κωνσταντέλια! “Δεν αποκλείω να πουληθεί”

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με Κωνσταντέλια! “Δεν αποκλείω να πουληθεί”

Πηγή Φωτογραφίας: [369481] SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ

Την Πέμπτη (30/05) πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κωνσταντέλια, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

“Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Δεν λέω ότι θα πουληθεί ο Κωνσταντέλιας, αλλά δεν αποκλείω και να πουληθεί. Οι παίκτες έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες να παίξουν σε καλύτερα πρωταθλήματα, να πάρουν περισσότερα χρήματα.

Έτσι, είναι η αγορά του ποδοσφαίρου. Η κουβέντα μού θυμίζει όσα λέγονταν πέρυσι μετά την αποχώρηση Ίνγκασον και Αουγκούστο, ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει 5ος κι ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα” σύμφωνα με το sport24.gr

Θέλει να κάνει δικό της τον Γιάννη Κωνσταντέλια η Σάλτσμπουργκ

Θέλει να κάνει δικό της τον Γιάννη Κωνσταντέλια η Σάλτσμπουργκ και το δείχνει με κάθε τρόπο! Μετά τις κρούσεις χωρίς ανταπόκριση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, οι Αυστριακοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης στους πρωταθλητές Ελλάδος για την απόκτηση του νεαρού άσου.

Ο Δικέφαλος δεν δείχνει θετικός να παραχωρήσει τον παίκτη με αυτό το ποσό, όμως η Σάλτσμπουργκ είνα αποφασισμένη και δεν αποκλείεται να επανέλθει άμεσα με ακόμη πιο βελτιωμένη πρόταση. Μάλιστα η ομάδα της Αυστρίας προσφέρει και ένα πολύ δελεαστικό συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια για να τον κάνει δικό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments