Αθλητισμός

Ποια τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Κάρμο

Ποια τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Κάρμο

Πηγή Φωτογραφίας: [369903] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Τι αναφέρουν οι πορτογάλοι για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων και τον 24χρονο αμυντικό

Ο Ολυμπιακός ζει ιστορικές στιγμές μετά την κατάκτηση του Conference League, ωστόσο μέσα στις προσεχείς μέρες θα μπει μπροστά και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, η οποία θα τον βρει στο League Stage του Europa League.

Ένα από τα πιο κομβικά στοιχεία του Ολυμπιακού στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν ήταν ο Νταβίντ Κάρμο. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και οψιόν 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Carmo (@d__carmo16)

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, με το πορτογαλικό maisfutebol να αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν νέα πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Η Πόρτο από την πλευρά της δεν βιάζεται να πάρει τελικές αποφάσεις γι’ αυτή την υπόθεση, ενώ δεν βρίσκονταν στα πρώτα θέματα της ατζέντας του νέου προέδρου, Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο ίδιος ο Κάρμο λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει για το μέλλον του: «Αυτό που θέλω για το μέλλον είναι να κερδίσουμε τους δύο προκριματικούς αγώνες με την Ανγκόλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments