Lifestyle

Happy Day: Ο Φραγκολιάς πανηγύρισε με ντουντούκα τη νίκη του Ολυμπιακού

Happy Day: Ο Φραγκολιάς πανηγύρισε με ντουντούκα τη νίκη του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/HAPPYDAY

Τσιμτσιλή: «Τα παιδιά μου θα πάνε με τη στολή του Ολυμπιακού σχολείο»

Τρομερές εικόνες και στο πλατό του Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά να πανηγυρίζει τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα, με ντουντούκα και φανέλα της ομάδας του!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πανηγυρίζοντας επίσης για τη μεγάλη νίκη, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως τα παιδιά της θα πάνε στο σχολείο με στολή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

«Έλα, παιδιά, το σηκώσαμε! Μπράβο! Εμείς δεν προκαλούμε με τη νίκη μας, χαιρόμαστε για την ομαδάρα μας, που το σηκώσαμε! Εμείς χαιρόμαστε που νικήσαμε, όπως χαρήκαμε και με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε προχθές το κύπελλο Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fragkolias (@fragkolias)

«Ξεκινάμε να δούμε το ματς στο σπίτι, δεν επιτρέπονταν μικρά παιδάκια στο γήπεδο. 11 η ώρα τους λέω πάμε να κοιμηθούμε. Σήμερα όμως μου έστειλε ο Θέμης φωτογραφία με τα παιδιά με τις στολές του Ολυμπιακού και θα πάνε έτσι στο σχολείο», συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Ποιο κόμμα θα μάζευε στις 2-3 η ώρα το πρωί τόσο κόσμο κάπου;», ρώτησε ο Κώστας Φραγκολιάς και αφιέρωσε ένα σύνθημα του Ολυμπιακού στους αλλόθρησκους συνεργάτες του στο στούντιο.

«Με αυτή την αμφίεση είσαι σαν παίκτης του Ολυμπιακού που ξέμεινε κάπου», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ίδιο να απαντά: «Και χάρη σας έκανα που ήρθα σήμερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments