Lifestyle

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος κούκλος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος κούκλος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/mil7iadis

Απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού, με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, ο 25χρονος λατρεύει τα ταξίδια και τα σπορ.

Με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα στον πατέρα του, Βαγγέλη Μαρινάκη, και το κύπελλο αγκαλιά, πανηγύρισε για το Conference League ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού έναντι της Φιορεντίνα με 1-0.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miltiadis Marinakis (@mil7iadis)

Ο νεαρός Μιλτιάδης Μαρινάκης βρέθηκε στο OPAP Arena και μαζί με τον πατέρα του πανηγύρισαν τη μεγάλη κατάκτηση της ομάδας τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την Αθανασία Μαρινάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Ο γιος του μάλιστα, που σήμερα είναι 25 ετών, απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων.

Ο γοητευτικός Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας και τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, όπου και σπούδασε. Μάλιστα, από το 2017, καθώς έχει αναλάβει την άλλη ομάδα του προέδρου του Ολυμπιακού, τη Νότινγκαμ Φόρεστ.

Ωστόσο, είναι δραστήριος και σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αφού φροντίζει να είναι παρών σε κάθε σημαντική στιγμή της ομάδας των ερυθρολεύκων και να παρακολουθεί από κοντά όσους περισσότερους αγώνες γίνεται.Το αθλητικό κομμάτι όμως, δεν είναι το μόνο στο οποίο ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ακολουθεί τον πατέρα του. Ο 25χρονος το 2021 ίδρυσε τη δική του εταιρεία, τη «Shopflix».

Με μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram που μετρά 46 χιλιάδες followers, εύκολα θα καταλάβει κανείς πως ο Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι αρκετά δραστήριος, αγαπά τα σπορ και τα ταξίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments