Lifestyle

Μιχάλης Κουινέλης: Δεν παντρευόμαστε με την Ήβη Αδάμου, γιατί δεν θέλω να χωρίσουμε

Μιχάλης Κουινέλης: Δεν παντρευόμαστε με την Ήβη Αδάμου, γιατί δεν θέλω να χωρίσουμε

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/michalis_stavento

Μιχάλης Κουϊνέλης: «Δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου»

Στη σχέση του με την επί χρόνια σύντροφό του, Ήβη Αδάμου, και τον λόγο που δεν έχουν μέχρι σήμερα παντρευτεί, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Κουινέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Stavento (@michalis_stavento)

Ο δημοφιλής ράπερ δεν απέκλεισε το Μυστήριο να λάβει χώρα στο μέλλον, «με έναν πιο ρομαντικό τρόπο», ενώ μίλησε, ακόμη, για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά τη γέννηση της κόρης που έχουν αποκτήσει με την τραγουδίστρια, και παραδέχτηκε ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει ως γονιός.

Μιχάλης Κουινέλης: Αγχώθηκα πάρα πολύ με το παιδί, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω

«Δεν παντρευόμαστε με την Ήβη Αδάμου για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, γι’ αυτό δεν θέλω να την παντρευτώ. Είναι κάτι που το είχα πει για αστείο και είναι αστείο, όντως. Δεν είναι κάτι που το έχουμε βάλει για να το προγραμματίσουμε και ούτε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Αφήνοντάς το, κάποια στιγμή μπορεί να γίνει με έναν πιο ρομαντικό τρόπο, δεν ξέρω. Αλλά δεν το έχουμε κατά νου. Πάντα κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια» ανέφερε ο Μιχάλης Κουινέλης στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», σχετικά με τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί με τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

«Τον βηματισμό μου μετά τη γέννηση της κόρης μου έχει 1-2 χρόνια που τον βρήκα. Πιο πριν είχα το άγχος πώς θα γίνει, πώς θα μεγαλώσει, τι θα κάνουμε. Αγχώθηκα πάρα πολύ με το παιδί, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Και δεν σταματάει αυτό. Τώρα θα πάμε δημοτικό, είναι μια άλλη πίστα», παραδέχτηκε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments