Lifestyle

Πάνος Μουζουράκης: “Έκανα την πρόταση γάμου στη Μαριλού μέσα σε ένα escape room”

Πάνος Μουζουράκης: “Έκανα την πρόταση γάμου στη Μαριλού μέσα σε ένα escape room”

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ant1tv

Όσα είπε για τη γνωριμία του με τη Μαριλού Κόζαρη, την κόρη του αλλά και την πρόταση γάμου

Καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης και μιλά για το νέο κεφάλαιο της ζωής του ως μπαμπάς αλλά και τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη.

«Ονοματοδοσία έχει γίνει. Θα την πούμε Ευαγγελία – Ελένη, η βάπτιση δεν έχει γίνει ακόμη», είπε στην αρχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dennis Kolpodinos🇬🇧🇺🇸🇬🇷 (@dennis_kolpodinos)

Και συνέχισε: «Τις μπύρες τις πίνω πλέον χωρίς αλκοόλ, έχω σταματήσει να ξενυχτάω. Ξυπνάω στις 7 το πρωί με ένα χεράκι να μου δίνει μπάτσες. Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε. Ευτυχώς το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι και ο εγκέφαλός μου, που αν ξεφεύγω μου το σωματοποιεί. Σε κρίσεις πανικού, να μην μπορώ να κινηθώ, να μην μπορώ να σκεφτώ.

Η κωμωδία και η πλάκα δέχονται πολύ μπούλινγκ. Η νέα τάξη πραγμάτων, η πολιτική ορθότητα σου λέει ότι δεν μπορείς να κάνεις αστείο με το ένα και το άλλο».

«Πιο πολύ φοβόμουν από ότι έφαγα μπούλινγκ. Έφαγα αλλά ο φόβος που έχεις το πώς θα πάω σχολείο, πώς θα το αντιμετωπίσω. Αυτό το πέρασα».

«Όταν έφυγα στα 17 μου από το σπίτι μου, κατάλαβα όταν γνώρισα τη Μαριλού ότι ήθελα να γυρίσω σπίτι μου, στην οικογένεια. Επίσης, είχα φάει την πλύση εγκεφάλου ότι όλα τα κορίτσια είναι έτσι (σσ με duckface). Όταν τη γνώρισα, κατάλαβα ότι δεν είναι όλα τα κορίτσια έτσι. Τη γνώρισα στο υπέροχο Dos Gardenias, ένα κουβανέζικο μπαράκι. Πήγα να πιώ ένα ποτό, ήταν σε μια φιλική παρέα, προξενιό έγινε κανονικά.

Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί. Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει».

«Εγώ της είχα πει της Μαριλούς ότι είναι έγκυος, το υποψιαζόταν βέβαια! Αν και πολύ νωρίς το είχαμε συζητήσει. Ήταν Πρωτοχρονιά, είχαμε πάει με μια φίλη της για φαγητό και όπως βγαίνουμε απέξω, λέει “ας κάνουμε ένα βιντέακι για το τέλος της χρονιάς” και λέω “α, εύχομαι να είσαι ήδη εδώ μέσα”. Και δύο μέρες μετά βγήκε το τεστ θετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments