Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αριστερά παραλογίζεται σε βάρος του Ισραήλ

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αριστερά παραλογίζεται σε βάρος του Ισραήλ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Τον παραλογισμό της αριστεράς σε σχέση με το Ισραήλ κατέδειξε, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αξιοθαύμαστο το ισραηλινό κράτος

Τον παραλογισμό της αριστεράς σε σχέση με το Ισραήλ κατέδειξε, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ελλάδα δεν προχωρά σε αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους και απάντησε ξεκάθαρα πως «ο αγώνας κατά του Ισραήλ έχει μεγάλη δόση αντισημιτισμού. Οι αριστεροί σκέφτονται παράλογα, πιστεύουν σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει. Για παράδειγμα, η κ. Δούρου έκοψε τα μαλλιά της σε ένδειξη διαμαρτυρίας της δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας από τις ιρανικές αρχές και είναι υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Όμως, το Ισραήλ είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, των δικαιωμάτων των γυναικών, και όχι η Παλαιστίνη. Και αυτοί υποστηρίζουν την Παλαιστίνη, η οποία δε σέβεται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και δεν προστατεύει την ελευθερία του λόγου. Πρόκειται για ακραίο παραλογισμό».

«Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα», συνέχισε ο υπουργός Υγείας, «η αριστερά είναι παράλογη σε όλο τον πλανήτη. Η αριστερά είναι η ενσάρκωση του παραλογισμού. Η Ισπανίδα αριστερή Ντίαζ θέλει ουσιαστικά να διαγραφεί και να χαθεί το Ισραήλ από το χάρτη. Η Ντίαζ είναι αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης και όμως, παραλογίζεται λόγω της αριστερής ιδεολογίας της! Τι κάνει η Χαμάς; Η Χαμάς είναι σύμμικτη με τον πληθυσμό και χρησιμοποιεί τα ανθρώπινα σώματα ως ανάχωμα. Η ευθύνη για τους νεκρούς στη Γάζα ανήκει στη Χαμάς, η οποία είναι παλαιστινιακή οργάνωση. Και θέλω να πω ακόμη ότι το Ισραήλ είναι ένα αξιοθαύμαστο κράτος. Μιλάμε για πρόοδο στην επιστήμη και στις τέχνες. Μιλάμε για ένα κράτος, που πρέπει να το θαυμάζουμε», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments