Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης σε Πολάκη: Έλα να σε πάω βόλτα στο ανακαινισμένο Νοσοκομείο Βέροιας

Άδωνις Γεωργιάδης σε Πολάκη: Έλα να σε πάω βόλτα στο ανακαινισμένο Νοσοκομείο Βέροιας

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Με δηκτικό και χιουμοριστικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης «γλεντάει» την εμφανώς αμήχανη και πικρόχολη παρέμβαση του Παύλου Πολάκη αναφορικά με την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Βέροιας.

Σώσαμε το έργο από την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Με δηκτικό και χιουμοριστικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης «γλεντάει» την εμφανώς αμήχανη και πικρόχολη παρέμβαση του Παύλου Πολάκη αναφορικά με την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Βέροιας.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας, με έκδηλη την ικανοποίηση από την ολοκλήρωση του έργου, καλεί τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ να περπατήσουν μαζί στους ολοκαίνουργιους χώρους του Νοσοκομείου.

«Όποτε θες πάμε μία βόλτα μαζί στη Βέροια να τα πεις αυτά μπροστά στους εργαζομένους του Νοσοκομείου που χθες πανηγύριζαν που σώσαμε το έργο και το Νοσοκομείο από σένα!», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης και παρακινεί τον Πολάκη να μην ξεχάσει να ευχηθεί καλή επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές στον κ. Κοντοζαμάνη.

Τονίζεται ότι, νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης «επιτέθηκε» στον Άδωνι Γεωργιάδη, που εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, υποστηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το 80% του εν λόγω έργου έγινε επί των ημερών της συγκυβέρνησης των «αχρήστων», όπως αποκαλεί τους κυβερνητικούς εταίρους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις: 40 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Βέροιας

Υπενθυμίζεται, στο σημείο αυτό, ότι η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου είχε παγώσει επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΑΕΛ και «σώθηκε» κυριολεκτικά από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιλήφθηκε προσωπικά του καίριου ζητήματος.

Επισημαίνεται ότι το έργο περιλαμβάνει 2 υποέργα:

α) την κατασκευή προσθήκης κατ’ επέκταση δύο νέων κτιρίων καθώς και

β) την προμήθεια και εγκατάσταση ξενοδοχειακού εξοπλισμού, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και χώρου στάθμευσης.

Τονίζεται πως ο συνολικός προϋπολογισμός των παραπάνω έργων είναι 33.384.524,42€.

Υπενθυμίζεται ότι, εμφανώς χαρούμενος από την ολοκλήρωση του έργου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως «εδώ στο νοσοκομείο της Βέροιας, είναι η πλάκα της θεμελίωσης του έργου όταν ήμουν Υπουργός Υγείας πριν από 10 χρόνια, μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Ήμασταν στον πυρήνα των μνημονιακών χρόνων. Τα χρήματα ελάχιστα, με μεγάλη προσπάθεια είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τους αναγκαίους Ευρωπαϊκούς πόρους για να δώσουμε στο νοσοκομείο της Βέροιας έναν ρόλο πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που είχε. Η αντιπολίτευση παρέλαβε ένα έργο που το χρονοδιάγραμμά του ήταν ότι αυτά τα εγκαίνια που κάνουμε σήμερα, θα γίνονταν μέσα στο 2016, και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2019, ο ελληνικός λαός να ψηφίσει την Κυβερνητική αλλαγή και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, για να αντιμετωπίσουμε το χάος που άφησαν πίσω τους εδώ στην Βέροια. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, το έργο ολοκληρώθηκε, το νοσοκομείο λειτουργεί, η περίοδος των «αχρήστων» περνάει ως μία περίοδος απλώς για να τη θυμόμαστε και να τη διηγούμαστε στα παιδιά μας και να γελάμε όταν τους βλέπουμε να μας κατηγορούν».

Και ο Άδωνις συμπλήρωσε, λέγοντας: «Αυτοί που έχουν το θράσος να μας κατηγορούν ότι εμείς θέλουμε να διαλύσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να έρθουν να το πουν εδώ στη Βέροια μπροστά σε εσάς», συμπλήρωσε ο Άδωνις: «Αυτό που έχει συμβεί στη Βέροια είναι ένα παράδειγμα καλής συνεργασίας πολιτικής ηγεσίας, διοικήσεως του νοσοκομείου, εργαζομένων του νοσοκομείου και τοπικής κοινωνίας» υπογράμμισε, καταλήγοντας, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments