Πολιτική

Δημήτρης Τσιόδρας: Στέλνουμε ευρωβουλευτές που θα προωθήσουν τα συμφέροντα της Ελλάδας

Δημήτρης Τσιόδρας: Στέλνουμε ευρωβουλευτές που θα προωθήσουν τα συμφέροντα της Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Πράγματι η Ν.Δ θα είναι το πρώτο κόμμα, το ξέρουμε όλοι, έχει μεγάλη σημασία, όμως, το ποσοστό που θα πάρει, διότι από το 2019 μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει μπει σε μία συνθήκη πολιτικής σταθερότητας, έχουμε πετύχει πολλά και οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα τα έθετε σε αμφισβήτηση θα είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας», τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

Ποιοι μίλησαν στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή

Ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα είναι ο μόνος κίνδυνος για τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, επισήμανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος είπε ότι πρέπει οι ψηφοφόροι να δώσουν καθαρό ορίζοντα τριετίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να εκλέξουν ευρωβουλευτές που θα προωθήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στις Βρυξέλλες, κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, που έγινε στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ.

«Πράγματι η Ν.Δ θα είναι το πρώτο κόμμα, το ξέρουμε όλοι, έχει μεγάλη σημασία, όμως, το ποσοστό που θα πάρει, διότι από το 2019 μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει μπει σε μία συνθήκη πολιτικής σταθερότητας, έχουμε πετύχει πολλά και οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα τα έθετε σε αμφισβήτηση θα είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας», τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

Είπε ότι το κλίμα που ο ίδιος βλέπει με τις περιοδείες του είναι κλίμα μάχης και συσπείρωσης για τη Ν.Δ και απηύθυνε έκκληση να μην χαθεί ούτε ένα λεπτό μέχρι τις ευρωεκλογές, λέγοντας:”Ξέρουμε ότι είμαστε το πρώτο κόμμα, όμως δεν θα πρέπει να αφήσουμε ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα να μας παρασύρουν.

Γιατί ο μοναδικός κίνδυνος που έχουμε είναι πράγματι ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα, δεν είναι η αντίπαλοι μας. Στο ερώτημα ποιος πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα, σε ποιον πρέπει να αφήσουμε το τιμόνι, η απάντηση είναι σαφής, το ξέρουμε όλοι: Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν θα αφήσουμε τη χώρα στα χέρια του Κασσελάκη ή του Ανδρουλάκη, ή του Κασσελάκη και του Ανδρουλάκη μαζί».

Ο κ. Τσιόδρας απευθύνθηκε και σε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν κάποιο μικρό κόμμα ή να στείλουν μήνυμα και σημείωσε: «Κανένα απολύτως μήνυμα δεν στέλνουμε.

Πυροβολούμε τα πόδια μας, πραγματικά, εάν θεωρήσουμε ότι έχουμε την πολυτέλεια να μην δώσουμε στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθαρό ορίζοντα για τα επόμενα τρία χρόνια. Και καθαρός ορίζοντας σημαίνει η επίτευξη του εκλογικού στόχου που έχει θέσει ο πρωθυπουργός”.

Για τη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον, αναφερόμενος τα έργα που εκτελούνται και άλλα που σχεδιάζονται.

Για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Τσιόδρα μίλησαν ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ, Χρήστος Κοσκινάς, και ο διευθυντής της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, Ανέστης Φίσκας, από τη νεότερη γενιά.

Το “παρών” στη συγκέντρωση έδωσαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ, Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Φάνης Παπάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Γιάννης Γιώργος, ο Συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Γιάννης Παπαγεωργίου, ο πρώην υφυπουργός Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, εκλεγμένοι της αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστές κ.α.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments