Πολιτική

Κασσελάκης: Μπάζωναν επί τρεις μέρες στα Τέμπη και έκρυψαν τη συνάντηση [vid]

Κασσελάκης: Μπάζωναν επί τρεις μέρες στα Τέμπη και έκρυψαν τη συνάντηση [vid]
«Μπορεί να μας πει ο πρωθυπουργός ναι ή όχι, αν γνώριζε για το μπάζωμα πριν γίνει; Γιατί δεν τον ρωτάει κανείς στα μίντια» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μπάζωμα στα Τέμπη και για τη μυστική συνάντηση που αποκαλύφθηκε ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Μπάζωναν επί τρεις μέρες, χωρίς να το ξέρει ο ελληνικός λαός και έκρυψαν αυτή τη συνάντηση. Και η ερώτηση που πρέπει να ρωτάει όλος ο λαός – γιατί είναι η αξιοπιστία του συστήματος, είναι η αξιοπρέπεια του λαού μας – είναι, “κύριε Πρωθυπουργέ, ξέρατε για το μπάζωμα πριν γίνει; Ναι ή όχι; Μπορεί να μας πει ο πρωθυπουργός ναι ή όχι, αν γνώριζε για το μπάζωμα πριν γίνει; Γιατί δεν τον ρωτάει κανείς στα μίντια αυτή την ερώτηση;» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο ίδιος υπενθύμισε την αποστροφή του πρωθυπουργού σύμφωνα μ την οποία εάν δεν είχε κάνει λάθος ο σταθμάρχης στη Λάρισα, τώρα θα ζούσαν τα παιδιά σημείωσε ότι με την ίδια λογική εάν ο αρμόδιος τότε υπουργός Κώστας Καραμανλής δεν είχε αμελήσει τις έγγραφες προειδοποίησες των μηχανοδηγών θα ζούσαν αυτά τα παιδιά.

Παράλληλα αναφερόμενος στη μυστική συνάντηση δύο ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που αποκάλυψε το Mega, και μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή από τις καταθέσεις και τη διαδικασία των ερευνών αναρωτήθηκε τίνος την απόφαση για το μπάζωμα μετέφερε «ο Τριαντόπουλος εάν όχι του πρωθυπουργού»

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι 48 ώρες μετά το έγκλημα «αποφασίζεται σε μυστική συνάντηση ένα μπάζωμα. Να πεταχτούν οστά ανθρώπων στα σκουπίδια. Τίνος την απόφαση μεταδίδει ο κ. Τριαντόπουλος εάν όχι του πρωθυπουργού» αναρωτήθηκε ο Στ. Κασσελάκης και υπενθύμισε ότι το μπάζωμα κόστισε 700.000 ευρώ ενώ για να φτιάξεις την τοπική τηλεδιοίκηση στη Λάρισα η οποία κάηκε τον Ιούλιο του 2019 χρειαζόταν 200.000 ευρώ.

Επιπλέον, απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης περί δήθεν εργαλειοποίσης μιας τραγωδίας ο Στ. Κασσελάκης τόνισε ότι η Δικαιοσύνη είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Δεν εργαλειοποιείς όταν ζητάς να τηρούνται οι νόμοι.

Έχουμε μονταζιέρα και τραμπουκισμό συγγενών των θυμάτων των Τεμπών υπενθύμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αναρωτήθηκε εάν το 41% που έλαβε η ΝΔ στις εθνικές εκλογές που ακολούθησαν της τραγωδίας «αμνηστεύει τον κ. Καραμανλή από το να πάει στη δικαιοσύνη».

Να αναγνωριστεί άμεσα η Παλαιστίνη

Κληθείς να σχολιάσει την εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της γάζα και τον θάνατο χιλιάδων αμάχων, ο Στ. Κασσελάκης σχολίασε αρχικά ότι το ταξίδι του στην μέση Ανατολή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στη ΝΔ.  «Πριν καν πάω σε εμπόλεμη ζώνη, άρχισαν την καραμέλα περί σέλφι.»

Αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι το να πας σε μια εμπόλεμη περιοχή με ρουκέτες της Χαμάς και το Ισραήλ να δολοφονεί 45 άμαχους και παιδιά είναι περιοχή για σέλφι, μάλλον έχει λάθςο ορισμό των διακοπών σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επαναλαμβάνοντας ότι «η Παλαιστίνη πρέπει να αναγνωριστεί άμεσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments