Πολιτική

Μαρινάκης: Τι είπε για το πόθεν έσχες του Κασσελάκη αλλά και για τα περί «μυστικής σύσκεψης για τα Τέμπη»

Μαρινάκης: Τι είπε για το πόθεν έσχες του Κασσελάκη αλλά και για τα περί «μυστικής σύσκεψης για τα Τέμπη»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μαρινάκης: Τι είπε για το πόθεν έσχες του Κασσελάκη αλλά και για τα περί «μυστικής σύσκεψης για τα Τέμπη»

«Όταν ο κ. Κασσελάκης εμφανίζει σπίτια του πρωθυπουργού που δεν υπάρχουν και αφήνει υπόνοιες πρέπει να είναι επί ίσοις όροις το παιχνίδι»

Για εμάς το δυστύχημα των Τεμπών υπαγορεύει μια και μόνο υποχρέωση να αναδειχθεί από τη δικαιοσύνη όλη η αλήθεια και όποιος έχει ποινική ευθύνη να λογοδοτήσει, επανέλαβε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

«Αντικειμενικά, χωρίς φανατισμό, όπως γίνεται σε όλες τις υποθέσεις. Και τρέχει με χρόνους γρήγορους. Δεν θα φτάσουμε να δικαστεί μετά από έξι χρόνια. Όποιος έχει ευθύνη πρέπει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη» σημείωσε και τόνισε ότι «υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν το δυστύχημα των Τεμπών ως ευκαιρία για προεκλογική καμπάνια και αυτό είναι απαράδεκτο. Ανασύρουν θέματα τα οποία είναι ξεκάθαρα. Αναφέρθηκε σε δελτία Τύπου της πυροσβεστικής που αναφέρονταν στην ανύψωση και απομάκρυνση βαγονιών με εντολή από την ΕΛΑΣ και την πυροσβεστική».

Τόνισε ακόμα ότι εκεί που μεταφέρθηκαν τα στοιχεία υπάρχει φύλαξη έως σήμερα για να μην υπάρξει οποιαδήποτε αλλοίωση. Το περίεργο είναι γιατί θέματα που έχουν γίνει γνωστά πριν από ένα χρόνο ανοίγουν λίγο πριν τις ευρωεκλογές.

Για το «επεισόδιο» στην Κέρκυρα

«Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε ποιοι φώναζαν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι προσπάθησε να απαντήσει. «Ως προς την φρουρά έχει μια ευθύνη όπως προβλέπει ο νόμος και πρέπει να επιβάλλει την τάξη για λόγους ασφαλείας. Ας μην δαιμονοποιούμε αστυνομικούς. Κανείς δεν θέλει να επιτεθεί σε νέους ανθρώπους και σε όσους εκφράζουν την οργή και το παράπονό τους. Όλοι θέλουμε να δικαιωθούν».

Για το πόθεν έσχες Κασσελάκη: Να το δώσει για να είναι επί ίσοις όροις το παιχνίδι

«Πρέπει να το δώσει γιατί είπε ο ίδιος. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε προεκλογική αντιπαράθεση πάνω σε ένα πόθεν έσχες. Πιο πολύ ακούμε για ποινικά δικαστήρια. Κάνουν τους δικαστές κάνουν και τους Ρομπέν των Δασών που θα δώσουν στους πολίτες λεφτά. Όταν ο κ. Κασσελάκης εμφανίζει σπίτια του πρωθυπουργού που δεν υπάρχουν και αφήνει υπόνοιες για έναν πολιτικό αρχηγό που ελέγχεται εδώ και 20 χρόνια πρέπει να είναι επί ίσοις όροις το παιχνίδι. Για να σταματήσουν να ακούγονται παραφιλολογίες. Εμείς δεν εκδίδουμε ανακοινώσεις προσωπικής στοχοποίησης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments