Πολιτική

Μητσοτάκης από Πάτρα: Απέναντι στη μιζέρια της αντιπολίτευσης αντιπαρατάσσουμε μια φωτεινή Ελλάδα

Μητσοτάκης από Πάτρα: Απέναντι στη μιζέρια της αντιπολίτευσης αντιπαρατάσσουμε μια φωτεινή Ελλάδα
Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στις 9 Ιουνίου δεν θα επιλέξουμε μόνο ευρωβουλευτές αλλά θα στείλουμε μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται πιο δυνατή στα κέντρα λήψης αποφάσεων

«Το στοίχημα να κάνουμε την Αχαΐα γαλάζια το κερδίσαμε στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου», είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης σε πολίτες στην Πάτρα.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «στις 9 Ιουνίου δεν θα επιλέξουμε μόνο ευρωβουλευτές αλλά θα στείλουμε μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας θα ακούγεται πιο δυνατή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά στις Πανελλαδικές. «Θα διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο πανεπιστήμιο και ένα μέλλον προκοπής στον τόπο τους. Τους καλώ να συμμετέχουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία γιατί αφορά πρωτίστως αυτούς» σημείωσε.

«Οι εκλογές», είπε ο πρωθυπουργός «γίνονται εν μέσω προκλήσεων και πρέπει η Ευρώπη να βρει τα πατήματά της».

Κάλεσε τους πολίτες να σκεφτούν που ήταν η Ελλάδα το 2019 και θύμισε ότι «τότε αγωνιζόμασταν να πείσουμε ότι η χώρα μας αλλάζει και σήμερα η φωνή μας και η γνώμη μας μετράνε και δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης».

«Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή άκρατων ελλειμμάτων, πλειοδοσίας, λαϊκισμού και λεφτόδεντρων. Προτιμούμε να σας πούμε την αλήθεια παρά να σας κοροϊδέψουμε ξεδιάντροπα όπως κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά.

Απέναντι στη μιζέρια της αντιπολίτευσης αντιπαρατάσσουμε μια πιο φωτεινή Ελλάδα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημείωσε ακόμα ότι έχει κουραστεί να ακούει την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για την αλαζονεία του 41%. «Εσάς προσβάλλουν που μας το δώσατε», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει μια παράδοση να βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.

«Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές γιατί υπάρχει ένας κίνδυνος που είναι η αδιαφορία», είπε ακόμα.

Δείτε την ομιλία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments