Πολιτική

Μητσοτάκης: Πραγματικός Θρύλος – Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία

Μητσοτάκης: Πραγματικός Θρύλος – Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ//«Πραγματικός Θρύλος! Ο Ολυμπιακός κατακτά το Conference League και γράφει ιστορία!» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Είνα μια συγκλονιστική βραδιά για τον ίδιο τον σύλλογο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, ανέφερε ο πρωθυπουργός

«Πραγματικός Θρύλος! Ο Ολυμπιακός κατακτά το Conference League και γράφει ιστορία!» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.

«Μία συγκλονιστική βραδιά για τον ίδιο τον σύλλογο, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Θερμά συγχαρητήρια!» ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός.

Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ! Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Conference League

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, χάρις στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116’.

Ο Ελ Κααμπί, όπως σε όλη την φετινή πορεία του Ολυμπιακού, έτσι και στον τελικό με τους Ιταλούς ήταν ο ήρωας της ομάδας του Μεντιλίμπαρ καθώς πέτυχε “χρυσό γκολ” στο 116′, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, και έστειλε στα ουράνια τους 20.000 φίλους των ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στο γήπεδο και τους εκατομμύρια ανά την Ελλάδα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος με τον Ποντένσε στο 4′ της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά, πέρασε εσωτερικά έφερε τη μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ με τον Τερατσάνο να διώχνει σε κόρνερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments