Πολιτική

Νίκος Παππάς: Δογματική η μη μείωση του ΦΠΑ και αστεία η κινδυνολογία

Νίκος Παππάς: Δογματική η μη μείωση του ΦΠΑ και αστεία η κινδυνολογία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Νίκος Παππάς: Δογματική η μη μείωση του ΦΠΑ και αστεία η κινδυνολογία

«Η συζήτηση περί δημοσιονομικών είναι πρόφαση. Λένε ανοιχτά ότι θέλουν να μην αυξηθεί η κατανάλωση στα τρόφιμα» διευκρίνισε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ

Για εμμονή και αστεία κινδυνολογία κατηγορεί τον Κωστή Χατζηδάκη, ο Νίκος Παππάς τονίζοντας παράλληλα ότι στην κυβέρνηση αρνούνται να διανείμουν τα υπερπλεονάσματα.

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών ότι η κυβέρνηση «δεν ρίχνει τον ΦΠΑ», επέμεινε ο κ. Χατζηδάκης, «δεν θα έχουμε λεφτά για συντάξεις».

Είναι «εμμονή και αστεία κινδυνολογία, λοιπόν. Το τελευταίο καταφύγιο» ανέφερε στη δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Η συζήτηση περί δημοσιονομικών είναι πρόφαση» εξήγησε ο Νίκος Παππάς.

Και συνέχισε πως «αρνήθηκαν να διανείμουν τα υπερπλεονάσματα των 4 και πλέον δισ. ευρώ (2022-2023). Αρνούνται να ανοίξουν τη συζήτηση για μέτρα ακόμα και υπό το φως της πορείας του προϋπολογισμού στο τετράμηνο όταν τα έσοδα υπερέβησαν τον στόχο κατά 2 δις.

Λένε ανοιχτά ότι θέλουν να μην αυξηθεί η κατανάλωση στα τρόφιμα».

«Στην ακρίβεια υπάρχει, όμως, και άλλη στρατηγική.

Αυτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Μείωση του ΦΠΑ και μηδενισμός του στα βασικά αγαθά, μείωση του ΕΦΚ, φορολόγηση υπερκερδών και αξιοποίηση υπερεσόδων» υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments